NAGRADNA IGRA

Spimpaj mamo

Mamice, danes je vaš dan! In mi vam sporočamo, da ste krasne. :*

Hvala vsem za sodelovanje!
Z veseljem pa vam povemo tudi, da bomo že peto leto eno izmed vas osrečili in ji skupaj z Estetiko Testen omogočili, da se po svoji želji še polepša. :)

Letos je to 28-letna Klara iz Žirov, ki je mamica treh punčk. Po treh porodih in po tem, ko je izgubila kar 30 kg, ji je na trebuhu ostalo ogromno odvečne kože in zaradi tega se ji koža pod popkom dostikrat vname. Klara, imamo to! 


Zelo uspešna akcija Spimpaj mamo se vrača.

Mame so zakon! Vsaka mama je lepa in res smo jim hvaležni, da so tukaj za nas. Biti mama pa ni enostavno in materinstvo pusti posledice tudi na telesu. Ko bi le obstajala možnost, da bi lahko vplivali na naš izgled ... tudi po porodu ... Aja! Saj obstaja!

Tako bomo eni mami omogočili, da se po svoji želji še polepša. Da vrne zadeve na svoje mesto ... Da se počuti še boljše v svoji koži. Za eno mamico imamo lepotno operacijo pri dr. Andreju Testenu iz Estetike Testen

Zato dragi otroci, partnerji, prijatelji ... Če poznate mamo, ki bi rada kakšno stvar na sebi še izboljšala, jo prijavite. Seveda pa mamice vabljene, da se prijavite kar same! :) 

"Doseganje lastnega estetskega ideala, zagotavlja osebno zadovoljstvo, duševni mir in nenazadnje dvigne samozavest. To nam pripomore k uspešnejšemu družabnemu in poslovnemu življenju. V sodobnem, hektičnem času je lep in zdrav videz nadvse pomemben. Odločitev o estetskem posegu ni enostavna. Najtežje je narediti prvi korak in obiskati specialista estetske kirurgije ter opraviti razgovor. V Estetiki Testen se tega zavedamo, zato strankam posvetimo veliko časa. Andrej Testen dr.med. specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ima večletne izkušnje s področja estetske kirurgije. Estetika Testen Vam lahko pomaga k samozavestnejši, popolnejši podobi, s katero boste z veseljem vkorakali v novo življenje."

Nagradna igra je že potekla.