NAGRADNA IGRA

Postani car vseh žurov

Kaj je ena stvar, ki na žurki ne sme nikoli manjkati? Čips! In z malo sreče je lahko tvoja ogroooomna zaloga Chio Chipsa, s katerim boš postal car vseh žurov.

Kako? Zelo preprosto. Tvoja naloga je, da na Instagramu slediš profiloma @hitradiocenter ter @chio_slo, potem pa držiš pesti, da boš prav ti srečnež, ki prejme cel prtljažnik Chio Chipsa.

Za vsakih 1000 novih sledilcev, ki jih zbere @chio_slo, bomo izžrebali nekoga, ki prejme super nagrado. Na koncu promocije pa bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali še nekoga, ki mu bomo podarili 500 eur!

Hitro odpri Instagram in sledi obema profiloma. Potem pa drži pesti, da bo ena izmed super nagrad tvoja!

Chio čips. Tako noro okusen. Brez umetnih dodatkov.

Družina Opel je leta 1962 začela s proizvodnjo krompirjevega čipsa v Nemčiji. Besedo "Chio" sestavljajo začetnice imen družinskih članov Carlo, Heinz in Irmgard von Opel. Danes lahko ljubitelji Chio proizvodov v večk kot 30 državah po Evropi uživajo ne samo v čipsih, ampak tudi v tortilla čipsih, pokovki in drugih okusnih prigrizkih.

Brez skrbi Chio čips ne vsebuje umetnih ojačevalcev arome in je brez umetnih barvil.

Sestavine čipsa so krompir, sončnično olje in različne začimbe. Chio čips ne vsebuje umetnih dodatkov, pri začinjanju se uporabljajo izključno naravne arome in barvila (npr. čebula, paprika, česen, itd.).

Nagradna igra je že potekla.