NAGRADNA IGRA

Praznuj svoj rojstni dan skupaj s Syoss-om

Imaš rojstni dan decembra? Se tudi tvojim frendom in družini zdi logično, da ti podarijo skupno darilo za božič in rojstni dan? Grozno, kajne? Se strinjamo!

Strinja pa se tudi Syoss, ki letos decembra prav tako praznuje svoj 10. rojstni dan in bo poskrbel, da tudi »decemberčki« dobite vsa darila, ki vam pripadajo. ;)

Prijavi se spodaj, nam zaupaj, kdaj imaš rojstni dan in z malo sreče bo super Syoss darilo tvoje!

SYOSS: Profesionalni rezultati, ki si jih lahko privoščite*

Syoss je profesionalna linija izdelkov za nego las, ki so namenjeni za uporabo doma. Syoss nudi optimalne rešitve za vse modne navdušenke in navdušence med 25. in 55. letom starosti, ki jim je pomemben urejen videz, obenem pa si želijo profesionalne izdelke za domačo uporabo. Izdelki Syoss vam nudijo popolno nego, kot bi ravnokar prišli iz frizerskega salona, kadarkoli vam to ustreza, lahko pa jih uporabite tudi za nego med dvema obiskoma frizerskega salona. Vaši lasje bodo vedno videti, kot da ste ravnokar bili pri frizerju. Formula z najkakovostnejšimi sestavinami omogoča visoko učinkovitost, obenem pa lasem zagotavlja čudovit videz in zdrav lesk.

Nega las: Syoss vam ponuja širok asortiment izdelkov za različne tipe in potrebe las. Izdelki profesionalne kakovosti lasem nudijo ravno pravo mero nege, ki je potrebna, da lasem povrnete zdrav videz. Za izjemne rezultate, ki jih lahko dosežete sami doma.

Stilsko oblikovanje: Linija Syoss Styling nudi izdelke profesionalne kakovosti za dolgoobstojne pričeske kot iz frizerskega salona – vsak dan.

Barve za lase: Syoss ponuja najlepše trendovske barve za lase, kot da bi ravnokar prišli iz frizerskega salona. Naše barve za lase zagotavljajo bogat, dolgotrajen in intenziven barvni rezultat. Za profesionalen učinek in popolno prekrivanje sivih las.

Syoss je blagovna znamka za negovane, urejene in čudovite lase, kot bi ravnokar prišli iz frizerskega salona – vsak dan. 

Nagradna igra je že potekla.