NAGRADNA IGRA

Smučaj z NLB

Bliža se že 56. Zlata lisica, tokrat prvič pod ponosnim pokroviteljstvom NLB. Ni boljšega, kot skupno navijanje in vzklikanje, ko naše tekmovalke prispejo na cilj. Če po vzklikih ugotoviš, katero tekmovalko smo pospremili do zmage, je lahko tvoja lepa nagrada.

Prijavi se spodaj in počakaj na naš klic.

V času trajanja nagradne igre, med 18. in 22. novembrom, bomo vsak dan poklicali 3 sodelujoče v nagradni igri. Skupaj se bomo spominjali, kako smo skozi čas do vrhunskih uvrstitev pospremili naše smučarke. 

Predvajali ti bomo posnetek navijanja, pri katerem bomo zakrili ime tekmovalke. Če ugotoviš, za katero smučarko smo navijali, ti v sodelovanju z NLB podarimo 2 vstopnici za 56. Zlato lisico.

Vsako leto nas začetek tekmovalne smučarske sezone opomni, da smo Slovenci pravi smučarski narod. Eni najlepših spominov vsakega od nas so vezani na družino, zbrano okoli televizijskega ali radijskega sprejemnika, ki družno stiska pesti za naše smučarske junake. Ni ga med nami, ki mu kdaj ne bi za trenutek zastalo srce med navijanjem navdušenega komentatorja, ki našo tekmovalko pospremi čez ciljno črto. Evforični vzkliki komentatorjev so se nam tako slikovito zapisali v spomin, da si jih lahko predstavljamo z zaprtimi očmi.

NLB je že več kot 20 let ponosni sponzor slovenske smučarske reprezentance, z letošnjo sezono pa je tudi novi sponzor mariborskega smučarskega praznika – Zlate lisice. Zato smo za vas pripravili posebno smučarsko obarvano nagradno igro, s katero bomo #SkupajMočnejši tudi v ciljni strmini. Izpolnite spodnjo prijavnico in morda boste ravno vi med srečneži, ki jih čaka nepozabno doživetje – obisk že 56. Zlate lisice. 

Nagradna igra je že potekla.