NAGRADNA IGRA

Bi danes še opravili vozniški izpit?

Kaj meniš, bi danes še opravil vozniški izpit?

Znanje cestno prometnih predpisov (CPP) je zelo pomembno, žal pa se nas lahko večina strinja, da bi imeli precejšnje težave pri ponovnem opravljanju izpitne vožnje. Tudi poznavanje pravil za vozniški izpit verjetno ni več briljantno.

Si upaš sprejeti izziv in odgovoriti na nekaj vprašanj iz CPP?

Vpiši svoje podatke v spodnjo prijavnico in počakaj, da te pokličemo. Zastavili ti bomo tri vprašanja. In če na vsa tri odgovoriš pravilno, te čaka super nagrada – VINJETA ZA LETO 2020!


Vsem nam bo osvežitev znanja CPP prišla še kako prav! Če pa želiš narediti še korak dlje, ti Zavarovalnica Triglav omogoča ponovno opravljanje izpitne vožnje (brez skrbi, vozniškega izpita ti pri tem ne morejo odvzeti). :)

Prijavi se na izpitno vožnjo z učiteljem vožnje!

V Zavarovalnici Triglav že vrsto let pripravljajo številne aktivnosti, katerih cilj je prispevati k večji prometni varnost in boljši vozni kulturi. Vi pa lahko za varnost sebe in drugih udeležencev v prometu največ naredite tako, da sami postanete varnejši voznik.

Da bi se čim več voznikov zavedalo pomena rednega obnavljanja vozniškega znanja, so v Zavarovalnici Triglav pripravili akcijo ponovitve izpitnih voženj za vse tiste, ki izpit že imajo. Misliš, da bi jo uspešno opravil? Prijavi se na www.vozimse.si in si privozi nagrado - trening varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje Vransko.

Nagradna igra je že potekla.