NAGRADNA IGRA

(Ne)boleče zgodbe

Vsi imamo različne »(ne)boleče« zgodbe.

Na primer, ko si pisal seksi sporočilo svoji dragi in ga po pomoti poslal mami. Ali ko si želel vstopiti v banko, spregledal steklena vrata in za vedno pustil odtis svojega obraza na steklu. Ko si se v nedeljo zbudil tako zmeden, da si se oblekel, uredil in se odpravil v šolo (ter napako ugotovil šele pri šolskem vhodu).

Takšnih in drugačnih zgodb imamo vsi ogromno. In se ob njih tudi pošteno nasmejimo.

Tako bodo naši moderatorji z vami delili svoje zgodbe, ko so se blamirali, so bili nerodni, itd. in se jim še zdaj pred spancem ta dogodek prikrade v misli. 

Jih želiš slišati? Sledi Facebook strani Hitradia Center, kjer bomo v teh tednih objavili (ne)boleče zgodbe naših moderatorjev.

Enim bolečinam se ne moremo izogniti, za boleče grlo pa poskrbimo s pastilami neo-angin®. Prva pomoč pri vnetem grlu, kar pride prav še posebej zdaj v vedno bolj mrzlih jesenskih dnevih.

To pa še ni vse. Tvoja je lahko tudi kul nagrada. V zgodbi bomo namreč eno besedo zakrili in tvoja naloga je, da v komentar pod objavo zapišeš, katera je ta zakrita beseda. Na izi in zabavno.

Klikni na Facebook stran Hitradia Center, najdi zgodbo našega moderatorja in sodeluj. :)neo-angin®, strokovnjak za boleče grlo, povzema svojo izjemno preteklost: neo-angin® je bil prvič predstavljen v Nemčiji leta 1955. Še danes so vsi izdelki neo-angin® izdelani v Nemčiji in skladni z najvišjimi standardi varnosti.

Iz Nemčije je neo-angin® osvojil veliko drugih evropskih trgov in je zdaj zastopan v več kot 20 državah. neo-angin® v Sloveniji poznamo že od leta 2000.

Zaradi svojih več kot 60-letnih izkušenj je neo-angin® strokovnjak za boleče grlo in še več. neo-angin® še naprej uporablja strokovno znanje in izkušnje za razvoj rešitev, za nove zahteve potrošnikov in različne ciljne skupine.

Danes ponudba neo-angin® zajema različne izdelke za boleče grlo in izdelke junior-angin za boleče grlo pri otrocih.

neo-angin® pastile
Zanesljiva pomoč za boleče grlo z večstranskim delovanjem. S pomočjo svoje preizkušene formule TriActive zdravilo neo-angin®

  • olajša bolečino
  • se bori proti okužbi
  • blaži vnetje

... vse to povsem brez antibiotikov.

Pastile za otroke junior-angini®

Nežno in naravno ublažijo težave bolečega grla – za otroke od 4 let dalje.

  • Ublaži težave bolečega grla in pomirja vneto grlo pri otroku
  • Tvori pomirjajoč zaščitni film na sluznicah ust in grla, ki preprečuje, da bi povzročitelji prodrli v sluznico
  • Ima okusno aromo jagode, zato je do otrok še posebej prijazen

Vsebuje islandski lišaj – preizkušeno naravno sestavino.

Nagradna igra je že potekla.