NAGRADNA IGRA

Uživaj brez

Ni bolj groznega, kot pa hreščanje na radiu, se strinjaš?

Vsem se je že kdaj zgodilo, da smo imeli tako slabo frekvenco, da predvajane pesmi skoraj nismo mogli prepoznati. Teh dni je z DAB+ tehniko konec, ti bodo pa izkušnje s prepoznavanjem takšnih hitov prišle v naslednjih dneh na Hitradiu Center še kako prav … prinesejo ti namreč lahko lepo Panvitino nagrado!

Panvita namreč pod blagovno znamko AVE predstavlja piščančje meso, v katerem ni niti enega gensko spremenjenega organizma. Kot je boljše meso brez gensko spremenjenih organizmov, pa je boljša tudi glasba brez hreščanja.

Prijavi se spodaj in počakaj na naš klic. Predvajali ti bomo hit, ki hrešči, tvoja naloga pa bo, da ga prepoznaš hitreje kot sogovornik na liniji. Če ti to uspe, te nagradimo.

Hitro izpolni spodnjo prijavnico, potem pa drži pesti, da pokličemo prav tebe!

Piščanec je, kar piščanec jé.

In prekmurski piščanec Ave jé le najboljše.

Skupina Panvita kot prva med večjimi proizvajalci predstavlja piščanca, krmljenega izključno s slovenskimi žiti in v celoti rejenega brez gensko spremenjenih organizmov.

Dejstvo je, da krma pomembno pogojuje okus mesa. Krma, ki jo uživa prekmurski piščanec Ave uspeva sredi prekmurskih ravnic, kjer se raztezajo hektarji slovenskih žit, ki so negovani s predanostjo in ljubeznijo. In prav tu tiči skrivnost polnega okusa piščanca Ave, ki mu tudi neodvisen preizkus pripisuje najvišje kriterije v sočnosti, okusu, teksturi ter vonju.

Okusi razliko! AVE

Nagradna igra je že potekla.