NAGRADNA IGRA

Aktivna pavza s Heineken 0.0

Za trenutek naj delo odloži ekipa, ki se v službi razmiga le, ko stopi do tiskalnika.

Septembra se po dolgem ležernem poletju vračamo v službo in čas je, da postanemo ponovno bolj aktivni. Da bo vrnitev z dopusta čim lažja pa bomo poskrbeli na Hitradiu Center.

Po celem dnevu sedenja v pisarni, ko nas že vse boli, komaj čakamo, da si lahko vzamemo malo pavze. Ekipa Hitradia Center ter Heineken 0.0 bo poskrbela, da boste s sodelavci lahko to storili že v službi.

Novi Heineken 0.0 je top osvežitev med delom in prav ti lahko poskrbiš za brezplačno razmiganje in osvežitev svoje ekipe.

V času med 23. septembrom in 4. oktobrom bomo na Hitradiu Center v sodelovanju s Heinekenom obiskali ekipe po različnih pisarnah in dostavljali top paket za razmiganje med delom.

Prijavite svojo ekipo in morda prav njih obišče ekipa Hitradia Center ter Heineken 0.0!


NOVI Heineken® 0.0

Brezalkoholno pivo Heineken® 0.0 je zvarjeno po unikatnem receptu, iz izbranih naravnih sestavin: voda, ječmen, slad in hmeljni ekstrakt.

Narejen je s pomočjo dvostopenjskega postopka varjenja in fermentacije z uporabo edinstvenega A-kvasa družbe Heineken, kjer s popolnoma naravnim postopkom izločimo alkohol. Pivovarski mojster s postopkom mešanja piva ustvari sadni okus z blagimi sladnimi notami in tako nastane novi Heineken 0.0.

Heineken 0.0 pivo je izvrstna izotonična pijača, ki napolni telo z mikroelementi in hranili, po telesnem in psihičnem naporu. Ena steklenička 33cl vsebuje samo 69 kalorij.

Heineken® 0.0 – lahko zdaj pijete vedno in povsod. Naraven. Izjemnega okusa. Brez alkohola.

Nagradna igra je že potekla.