NAGRADNA IGRA

Punce, gremo me po svoje

Prijateljice so neprecenljive, se strinjaš? In vsaka od nas ima vsaj eno takšno frendico, s katero se ji je zgodilo vse in še več.

Se še spomniš, ko vama je na festivalu nevihta uničila šotor in sta morali sredi noči premočeni iskati prevoz domov? Se spomniš, kako sta peš prehodili 14 kilometrov do doma, ker nobena od vaju ni imela denarja za taksi? Spomin na vajino posebno dogodivščino vama lahko priigra lepo nagrado.

Izpolni spodnjo prijavnico in nam zaupaj najbolj noro stvar, ki se vama je zgodila. Morda bomo prav vama podarili vikend paket v Termah Krka. Da gresta malo po svoje … kot nekoč.

Včasih ste tičale skupaj kot rit in srajca, potem pa vas je življenje odneslo vsako na svoj konec. Pa vendar je prijateljstvo preveč dragoceno, da bi se kar pozabilo. Lepo se je spomniti, kako dobro ste se imele ... Kaj ste doživele skupaj, katero glasbo ste poslušale, kakšna oblačila ste nosile, kateri profesor ali šef vas je najbolj "mučil" in kaj vse ste skupaj ušpičile?

Punce, pojdite po svoje, kot nekdaj! V okviru ugodnega dvodnevnega oddiha (ali več) smo vam pripravili čudovita razvajanja - masažo Življenje je lepo, ki vam omogoči popolno sprostitev od glave do pet, savnanje, kopanje, nege in kopeli, športne aktivnosti, odlično kulinariko in zabavo, da boste ustvarjale nove spomine.

IZBIRATE LAHKO MED TREMI TERMAMI: V Termah Dolenjske Toplice, ki je letos prejel naziv 2. Naj wellness v Sloveniji, se boste razvajale s sproščajočimi tretmaji, ŠE posebej zanimiv pa je umetniški ambient hotela Balnea Superior ****. V Termah Šmarješke Toplice vas čaka veliko narave in pohodniških poti. Talaso Strunjan vabi k morju, v nirvanski krajinski park, kjer boste lahko polno vdihnile zdravilne aerosole solin, borovcev in mediteranskega zelenja.

Rezervirajte: booking@terme-krka.eu, www.terme-krka.si 08 20 50 300

Nagradna igra je že potekla.