NAGRADNA IGRA

JUTRANJE ZMAGE S TANJO

Jutranji šov na Hitradiu Center – vsak delavnik od 5h do 9h. V jutranjem šovu te znana faca Tanja Kocman zabava, seznani z aktualnimi temami in ponudi odličen nabor hitov.

Poleg tega pa ima zate sveže rubrike, ki nagrajujejo! Da doživiš svojo JUTRANJO ZMAGO. In kaj se dogaja?


PONEDELJEK: BIG KEŠ QUESTION

Tanja pove odgovor na določeno vprašanje. Tvoja naloga je, da ugotoviš, kaj je bilo to vprašanje.

Primer: Odgovor je 24. Kaj je vprašanje?

Zadeva bo zanimiva, zato poslušaj radio ob ponedeljkih in nas s svojim odgovorom, kaj je bilo vprašanje, pokliči na 01 290 9999. :)

In nagrada? 100 EUR za tisto ali tistega, ki pravilno ugotovi vprašanje. Top!


TOREK: FUŠAJ S TANJO

Saj veš, naša Tanja ne poje najlepše, poje pa zelo rada. In tudi tebi bo dala priložnost za prav to. Ona bo zapela del pesmi, ki jo vrtimo, tvoja naloga je, da ko Tanja neha peti, ti nadaljuješ. Ni nujno da je zapeto lepo, samo da je. :)

Ne oklevaj, hitro se prijavi v spodnji prijavnici (in označi TOREK: FUŠAJ S TANJO) ter počakaj, da te pokličemo. Nagrada je namreč super! Če ti naloga uspe, so tvoje kul slušalke Beats by Dr.Dre!
 

!


SREDA: HIT BULLSHIT

Veš tisto, ko poslušaš dober komad, zraven poješ in kasneje ugotoviš, da poješ napačno besedilo? Tanja išče tvoj HIT BULLSHIT oziroma narobe slišano besedilo pesmi. Deli z nami svojega in pesem za vedno »uniči« tudi ostalim. ;)

Predloge sprejemamo preko Facebook sporočila (FB stran Tanja in Kori ali FB stran Hitradio Center) ali preko Instagram sporočila (IG profil hitradiocenter).

Če predvajamo tvoj predlog pa te seveda tudi nagradimo s seksi nagrado Hitradia Center.


ČETRTEK: THROWBACK THURSDAY

Veš, kateri hiti so odmevali po radiu leta, ko si se rodil? Zdaj imaš priložnost, da izveš. Ne samo to, Tanja bo iz tega krasnega (seveda) leta izbrala 2 hita. Tisti hit, ki bo na Instagramu prejel več glasov, bomo v etru tudi zavrteli. V tvojo čast. :)

Zato ne oklevaj, prijavi se v spodnji prijavnici (in označi ČETRTEK: THROWBACK THURSDAY) ter počakaj, da te pokličemo.

Poleg pesmi iz tvojega leta te čaka tudi seksi nagrado Hitradia Center.


PETEK: INSTA KEŠ

Nam že slediš na Instagramu? Hitro followaj profil @hitradiocenter, čakajo te zanimive in zabavne vsebine, naši moderatorji v zakulisju, kul informacije in nagradne igre.

Če pa bi rad še nekaj Insta keša, se prijavi v spodnji prijavnici (in označi PETEK: INSTA KEŠ).

Vsak petek Tanja pokliče dnevnega sledilca in mu zastavi več vprašanj o njegovem IG profilu (recimo: Koliko lajkov ima tvoja zadnja objava?).

Za vsak pravilen odgovor dobi izbrani sledilec 10 EUR, za vseh 5 pravilnih odgovor pa kar 100 EUR! :)