NAGRADNA IGRA

JUTRANJE ZMAGE S TANJO

Jutranji šov na Hitradiu Center – vsak delavnik od 5h do 9h. V jutranjem šovu te znana faca Tanja Kocman zabava, seznani z aktualnimi temami in ponudi odličen nabor hitov.

Poleg tega pa ima zate sveže rubrike, ki nagrajujejo! Da doživiš svojo JUTRANJO ZMAGO. In kaj se dogaja?


PONEDELJEK: BIG KEŠ QUESTION

Tanja pove odgovor na določeno vprašanje. Tvoja naloga je, da ugotoviš, kaj je bilo to vprašanje.

Primer: Odgovor je 24. Kaj je vprašanje?

Zadeva bo zanimiva, zato poslušaj radio ob ponedeljkih in nas s svojim odgovorom, kaj je bilo vprašanje, pokliči na 01 290 9999. :)

In nagrada? 100 EUR za tisto ali tistega, ki pravilno ugotovi vprašanje. Top!


TOREK: FUŠAJ S TANJO

Saj veš, naša Tanja ne poje najlepše, poje pa zelo rada. In tudi tebi bo dala priložnost za prav to. Ona bo zapela del pesmi, ki jo vrtimo, tvoja naloga je, da ko Tanja neha peti, ti nadaljuješ. Ni nujno da je zapeto lepo, samo da je. :)

Ne oklevaj, hitro se prijavi v spodnji prijavnici (in označi TOREK: FUŠAJ S TANJO) ter počakaj, da te pokličemo. Nagrada je namreč super! Če ti naloga uspe, so tvoje kul slušalke Beats by Dr.Dre!


SREDA: JUTRANJI TOAST

Priljubljena rubrika Jutranji toast je nazaj! Tanja Kocman si za zajtrk privošči znane oziroma jih "roasta" - vsak teden nekoga drugega.

Če se želiš tudi ti pošaliti na račun znanih, čekiraj Facebook stran Tanja in Kori. Tam te bo v torek zvečer čakala napoved sredinega Jutranjega toasta in v komentar lahko zapišeš svojo šalo na njen ali njegov račun. Če bo res dobra, te pokličemo in ti podarimo seksi nagrado Hitradia Center.

Saj veš, nekaj smeha nikoli ne škodi.


ČETRTEK: THROWBACK THURSDAY

Ob četrtkih vstopimo v časovni stroj in se vrnemo v preteklost. Veš tisto, ko te ena pesem spomni na kako prijetno ali majn prijetno dogodivščino, na prvo ljubezen ali mogoče na prvi srčni zlom.

Tanja bo iz preteklosti izbrala 2 hita in jih dala vam na glasovanje na Instagram profil hitradiocenter. Tisti hit, ki bo na Instagramu prejel več glasov, bomo v etru tudi zavrteli. In se prepustili spominom :)

Glasuj na Instagram profilu Hitradio Center in uživaj v svojem izboru hitov!


PETEK: JUTRANJI KVIKI

Kvikiji niso vedno slabi. Ta pa še sploh ne. Na navadno petkovo jutro si lahko priigraš 100 EUR. Ni slabo, a ne?

Poslušaj jutranji šov s Tanjo Kocman. Ko napove Jutranjega kvikija, nas hitro pokliči na 01 290 9999. Čaka te 5 vprašanj iz aktualnega doogajanja tistega tedna, vsako je vredno 10 EUR, če odgovoriš pravilno na vseh pet pa je tvojih 100 EUR! Jasno? Jasno.

Ne zamudi, se slišimo. :)