NAGRADNA IGRA

Ne išči, doživi SUVereno

Dandanašnji vsako stvar poiščemo na internetu. Kaj pa če bi se preprosto prepustili cesti, da vam ponudi odgovor. Dovolite, da vas SUV vozilo Peugeot zapelje izven okvirjev običajnega. Upajte si dalje od običajnega iskanja na internetu. Izkusite cesto, kot je še niste nikoli do sedaj…

Na Hitradiu Center bomo to poletje z avtomobili Peugeot SUV popeljali srečneže na skrivnostno SUVereno dogodivščino.

Veš tisto, ko se prepustiš, in ravno takrat se ti zgodijo najbolj kul doživetja. Ali pa se končno nekam odpraviš in ti res ni jasno, zakaj si tako dolgo odlašal.

Ne oklevaj, prijavi se spodaj. Vsak teden bomo nekoga od vas in osebo po vaši izbiri popeljali na skrivnostno SUVereno dogodivščino.

Kaj pa bomo počeli? To ostaja skrivnost. Enostavno prepusti se in čaka te doživetje izven okvirjev običajnega – za kar poskrbi SUV vozilo Peugeot in naša ekipa. 


Doživite cesto, kot je še niste nikoli do sedaj z SUV vozili Peugeot:

SUV PEUGEOT 5008 združuje prostorno notranjost, polno neskončnih možnosti postavitve in najnovejšo inovativno tehnologijo. Zaradi svojih izjemnih sposobnosti je pravi pustolovec, ki vam ponuja edinstveno doživetje vožnje. SUV PEUGEOT 5008 vas vabi k raziskovanju s svojo družino in prijatelji. Na krovu lahko udobno potuje do 7 potnikov. 

Za volanom SUV-a PEUGEOT 3008 se sprostite v svet, kjer tehnologija neprestano premika meje doživetja vožnje. Odkrijte eleganten in prefinjen SUV, ki vam bo pokazal radosti vožnje in vzbudil vse čute. Odkrijte nove občutke vožnje z SUV PEUGEOT 3008 in njegovim PEUGEOT i-Cockpit®. Naj poveča vaše čute za edinstveno doživetje vožnje.

Agilen in kompakten SUV PEUGEOT 2008 je bil zasnovan tako, da vam ponuja edinstveno doživetje vožnje. Njegova tehnologija omogoča, da se podate izven utrjenih poti in razširite meje odkrivanja in raziskovanja obzorij. Z napredno tehnologijo Grip Control in brezkompromisnim dizajnom, PEUGEOT i-Cockpit®-om ter robustno in prefinjeno dinamiko zagotovi, da izstopa iz množice.

SUVreno se odpravite na pot in prečkajte meje običajnega …

SUV vozila Peugeot pomagajo uresničiti vse družinske želje. Znajo peljati tako v mesto, otroke v vrtec ali šolo, popoldan na izlet v hribe, za konec tedna pa še na morje.


ODDAJ PRIJAVO (prijavi sebe in še nekoga) V SPODNJI PRIJAVNICI in drži pesti, da prav tebe SUV vozilo Peugeot in naša ekipa popeljeta na SUVereno dogodivščino! :)

Nagradna igra je že potekla.