NAGRADNA IGRA

Dirka z zavezanimi očmi

Najboljši del poletja je preživljanje časa v super družbi. Na izletih z ljudmi, ki jim res zaupaš in z izjemno zanesljivimi avtodomi Carthago.

Pa svoji boljši polovici, s katero se bosta podala na 5-dnevni izlet z vrhunskim avtodomom, res brezpogojno zaupaš? Celo dovolj, da bi ta avtodom po njenih navodilih peljal z zavezanimi očmi?

Če je bil tvoj odgovor na zgornja vprašanja »Ja!«, se prijavita spodaj in držita pesti. Morda bosta prav vidva eden izmed parov, ki se bodo 6. julija pomerili v Dirki z zavezanimi očmi.

Vajina naloga bo, da eden od vaju čim hitreje in čim bolj natančno z zavezanimi očmi avtodom vzvratno prepelje med stožci na poligonu. Drugi pa mu bo pomagal tako, da mu bo dajal navodila preko slušalk. Si upata?

Par, ki si bo izkazal največ zaupanja na poligonu pa bo za 5 dni lahko odpeljal avtodom Carthago na trip po svoji izbiri. Ne odlašajta, hitro se prijavita spodaj!

Robeta mobil je na začetku leta 2018 prevzela in podpisala ekskluzivno zastopstvo znamke CARTHAGO v Sloveniji in pa tudi v državah južno od Slovenije. Poleg same prodaje nudijo tudi servis avtodomov, dobavo rezervnih delov, celostne rešitve, večja popravila, 3D optiko in pa avtopralnico. Novi salon se nahaja v centru Slovenj Gradca.

Več na www.carthago-slovenija.si.

Nagradna igra je že potekla.