NAGRADNA IGRA

Preprosto več žara za 100 eur!

Tanja in Kori sta pravi legendi. Kdo od njiju pa je tudi ŽAR legenda?

Naša jutranjika sta se odločila, da priredita piknik. Po nakupih sta se odpravila v trgovino Lidl Slovenija, kjer imajo pestro ponudbo izdelkov za žar. Imela pa sta eno nalogo: cena nakupljenih izdelkov se je morala čim bolj približati 100 eur.

Razkrivamo, kdo je zmagovalec dirke Preprosto več žara za 100 eur. Izmed vseh, ki ste pravilno uganili, kdo je večja žar legenda, smo vas izžrebali nekaj, ki boste prejeli bon v vrednosti 100 eur za nakup v trgovini Lidl Slovenija. Da boste tudi vi prave žar legende. ;)

Spopad žar legend!

Lidl Slovenija predstavlja dinamičen duo Darko Klemna, nosilca lovorike Master Chef 2016, ki z lahkoto naseklja tudi najbolj zahtevne kulinarične izzive in očara s svojim nalezljivim nasmehom, in Miho Brajnika, enega izmed najbolj nabrušenih jezikov v Sloveniji, ki se lahko pohvali z različnimi igralskimi podvigi, svoj status komika pa vsakič znova dokaže s sočnimi šalami, ki jih vedno postreže še pikantno vroče.

Kuharski mojster in ostrojezični šaljivec bosta pripravila zares nepozabno piknik izkušnjo in se potegovala za prestižni naslov žar legende, ki pa v resnici pripada nam vsem. Darko nam bo postregel z uporabnimi nasveti za pripravo izvrstnih Lidlovih izdelkov, Miha bo s kakšno pekočo šalo na žaru obrnil kar Darka. O domači, sveži in kakovostni Lidlovi ponudbi izdelkov za piknik bosta poročala v TV oddajah na POP TV, kjer bosta v iskrivem grilovskem dvoboju predstavila nov recept ter v Visoki in Mali šoli na družbenih omrežjih, kjer nam bosta predstavila posebne trike – od »za prste obliznit« dobre marinade do pravilnega valjenja čevapčičev.

Lidl Slovenija s kampanjo Žar legende nadaljuje svojo zgodbo, s katero neposredno nagovarja kupce ter jih spodbuja, da si ustvarijo izvrstne kulinarične trenutke kar doma. Vseskozi jim želi ponuditi preprosto več: več časa z enostavnim nakupom, več kakovosti in svežine z nizkimi cenami, sedaj pa še več smeha in predvsem preprosto več žara za vse. 

Nagradna igra je že potekla.