NAGRADNA IGRA

Poletne zgodbe

Vsi se spomnimo različnih družinskih poletnih zgodb – od tistih iz starih časov do danes. Npr.: kako smo se v starejših časih 12 ur vozili na morje, po poti smo imeli piknik na parkirišču (mamine pohane zrezke in kisle kumarice). Kako je mati ob nanašanju kreme na obraz otroka skoraj padla s pomola. Kako je ata na ponoči na poti z zabave zgrešil domovanje in poskušal leči v sosedov šotor. Kako je hčerkica splavala. Kako je na poti zatajila klima in smo se spomnili časov, ko klime sploh še ni bilo – kar našim otrokom ni več niti prav jasno. :)

Da pa lahko pišemo lepe, zabavne, zanimive zgodbe poletja se moramo ustrezno zaščititi. Tako je tu NIVEA SUN Protect & Care za otroke. Za lepe poletne spomine.

In tvoj je lahko zelo lep NIVEA SUN PAKET! 

Vse, kar moraš storiti je, da v spodnjo prijavnico zapišeš eno od svojih poletnih zgodb – lahko je smešna, lepa, odpičena – ena od poletnih zgodb, ki ti bodo ostale v spominu. In drži pesti, da te pokličemo.


Igrivo in koži prijazno poletje!

To poletje bodo vaši otroci oboževali nanos sredstev za zaščito pred soncem. Prenovljena linija izdelkov NIVEA Sun Kids, ki zaščiti otroke pred UVA- in UVB-žarki, vključuje tudi nove in igrive obarvane roll-one. Linija z visokim in zelo visokim zaščitnim faktorjem je primerna za nežno kožo vsakega otroka – in hkrati poskrbi za mirno vest staršev.

  • NIVEA Sun Kids Roll-on Protect & Care za otroke - na voljo v zeleni in roza barvi, ZF 50+
    Otroci običajno ne marajo mazanja z izdelkom za zaščito pred soncem ne glede na to, kako močno si želijo biti zunaj na soncu. In za starše je to nemalokrat naloga, ob kateri se počutijo nemočne. NIVEA zato z veseljem predstavlja novo linijo obarvanih roll-onov NIVEA Sun Kids Protect & Care v zeleni in rožnati barvi. Roll-oni imajo zelo visok ZF (50+) in so zelo vodoodporni, imajo pa še eno dodatno sestavino: zabavo. Roll-one posebej enostavno in z veseljem uporabljajo otroci sami – ko opazujejo barvito sredstvo za zaščito pred soncem na svoji koži, je »čas za nanos zaščite pred soncem« veliko bolj zanimiv. Negovalna formula, katere obarvanost izgine, ko jo razmažete po koži, zagotavlja enakomeren nanos in zanesljivo zaščito. Naj se igrivo in koži prijazno poletje začne! 
  • Sprej NIVEA Sun Kids Protect & Care za otroke družinski ZF 50+
    Dolgotrajno vodoodporen sprej NIVEA Sun Kids Protect & Care za otroke družinski ZF 50+ je posebej ustvarjen za otroško kožo. V trenutku jo enakomerno zaščiti pred sončnimi opeklinami in dolgotrajnimi poškodbami kože ter pomaga zmanjšati tveganje za razvoj alergije na sonce. Priročna embalaža je še posebej primerna za družine.
Nagradna igra je že potekla.