NAGRADNA IGRA

Pivkine dobrote po Korijevo

Naš jutranji moderator Kori je vsestranski – med drugim tudi zelo rad kuha. In to tudi zelo dobro počne.

Da so njegove jedi še boljše, poskrbi Pivka, za katero Kori pravi, da je najboljša izbira. V vseh možnih situacijah.

Te zanima, kaj vse še Kori pravi o Pivki? Poglej si videe na Facebook straneh Hitradia Center ter Tanja in Kori in ugani, katero besedno zvezo je Kori »snedel« med pripravo raznih receptov. Z malo sreče bo paket super Pivkinih dobrot prav tvoj. Mimogrede pa dobiš še kakšno idejo za zajtrk, kosilo ali večerjo.

Kaj še čakaš? Poglej si videe, komentiraj in drži pesti!


Najboljši okusi se pričnejo z najboljšo izbiro

Ste že slišali za urbani trend žara? Pravi hit je piščančje meso za žar. Perutničke in piščančja nabodala poznamo že od nekdaj. V zadnjih letih so trg preplavili piščančji čevapčiči in pleskavice, letos pa še odščipanci. Trend je sprožila prav Pivka, ki prinaša v kuhinje najboljše okuse, pestrost, lahkotnost ter hitro pripravljene obroke. Zmagujejo v okusu in najboljših recepturah. Piščančje meso slovenskega porekla, predanost k najvišji kakovosti, varnosti in sledljivost od krme do prodajne police, so že vrsto let najpomembnejše odlike Pivke perutninarstva.

Nova podoba in novi okusi

Ob letošnjem 60. jubileju je Pivka svojim izdelkom nadela novo podobo ter razširila ponudbo izdelkov za žar z novimi okusi s sirom, za še boljše kulinarične užitke. Novost so tudi narezane salame Pivka, ki so varno pakirane v kontroliranih pogojih najbolj tehnološko dovršene aseptične sobe v Sloveniji.

Nagradna igra je že potekla.