NAGRADNA IGRA

#OdložiDelo

Za trenutek naj delo odloži ekipa, ki vse izzive reši brez panike!

Novi Heineken 0.0 je top osvežitev med delom in prav ti lahko poskrbiš za brezplačno osvežitev ekipe iz drugega oddelka ali partnerskega podjetja, s katerim sodeluješ!

7. in 14. junija bomo na Hitradiu Center v sodelovanju s Heineken 0.0 obiskovali ekipe po različnih pisarnah in dostavljali top osvežitev.

Prijavi ekipo iz drugega oddelka ali partnerskega podjetja, s katerim sodeluješ in morda prav njih obišče ekipa Hitradia Center ter Heineken 0.0!

NOVI Heineken® 0.0

Heineken® je v letu 2018 predstavil inovacijo leta, brezalkoholno pivo Heineken® 0.0, zvarjeno po unikatnem receptu, iz izbranih naravnih sestavin: voda, ječmen, slad in hmeljni ekstrakt.

Narejen je s pomočjo dvostopenjskega postopka varjenja in fermentacije z uporabo edinstvenega A-kvasa dr

užbe Heineken, kjer s popolnoma naravnim postopkom izločimo alkohol. Pivovarski mojster s postopkom mešanja piva ustvari sadni okus z blagimi sladnimi notami in tako nastane novi Heineken 0.0.

Heineken 0.0 pivo je izvrstna izotonična pijača, ki napolni telo z mikroelementi in hranili, po telesnem in psihičnem naporu. Ena steklenička 33cl vsebuje samo 69 kalorij.

Heineken® 0.0 – lahko zdaj pijete vedno in povsod. Naraven. Izjemnega okusa. Brez alkohola.

Nagradna igra je že potekla.