NAGRADNA IGRA

P0.0sebni sledilec

Nagradna igra je zaključena. Čestitke vsem našim p0.0sebnim sledilcem! Vsi, ki pa to niste bili, pa še naprej pridno spremljajte naš Instagram profil - za vas namreč že kmalu pripravljamo nova presenečenja!


»Si party kraljica iz LJ. Ogromno potuješ in iz vsakega potovanja objaviš vsaj en selfie. Na fotkah se pojavljaš s skupino 3 frendic. Lansko poletje si žurala na Szigetu. Si morda ti naša p0.0sebna sledilka?«

Na Hitradiu Center cenimo svoje prijatelje. Tudi, če so malo posebni. In tokrat iščemo prav takšne!

Nam že slediš na Instagramu? Splača se! Vsak dan bomo namreč izbrali enega izmed naših p0.0sebnih sledilcev in ga opisali. Si prav ti party kraljica, alfa samec, spiritualist ali pa geek, ki ga iščemo?

Spremljaj namige, ki jih bomo čez dan dajali v etru radia, na Facebooku in na Instagramu. Če se prepoznaš, je lahko tvojih kar 1000 eur!

Zdaj pa hitro na Instagram in sledi profilu Hitradia Center. Morda boš prav ti p0.0sebnež, ki ga čaka lepa nagrada.

Kdo smo in kaj p0.0čnemo?

Smo štirje nepopolni ljudje in en popoln zmaj. Frendom in napihljivim bitjem bolj znani kot P0.0POLNA DRUŽBA. Vsak izmed nas je poseben po naravi, zato smo sklenili skupaj početi nič posebnega in se snemati, medtem ko to počnemo. Spremljaj nas na YouTube kanalu P0.0SEBEN PO NARAVI

Gifi so lajf! Zato smo ustvarili PRVO SLOVENSKO GIF0.0TEKO, v kateri obeležujemo vse mogoče odzive na vse nemogoče situacije. P0.0SEBNE gife najdeš tam, kjer jih rabiš - v FB Messengerju in Instagram Chatu, s #posebenponaravi.

Kdo nam omogoča, da počnemo p0.0sebne stvari?

Union Radler 0.0 je PO.OSEBEN PO NARAVI, ker je 100% naraven in brez alkohola, konzervansov in umetnih barvil. Kombinacija starodavne pijače iz hmelja in sadnega soka te ... osveži, ... osreči, ... preseneti, ... navduši ... in tako naprej. Pavza. In tako nazaj. Play! Na voljo sta dva okusa - bezeg in grenivka. In mi imamo najrajši oba. 

Nagradna igra je že potekla.