NAGRADNA IGRA

Business Run trojka

Prihaja dogodek, kjer je kravata zgolj ovira, visoke pete odsvetovane in timski duh obvezen. Tako je, to je Business Run Ljubljana, ki ga organizira Merkur Zavarovalnica.

Dogajanje bo pestro! Čaka nas krajši tek trojk, kulinarika Jezeršek, koncert Nine Pušlar s posebnima gostoma Zlatkom in Klemnom Slakonjo, skratka edinstvena teambuilding izkušnja!

Tam pa bodo tudi naši moderatorji jutranjega šova – Tanja Kocman, Tim Kores Kori in Blaž Babič. Sprejeli so namreč izziv – vsak od njih bo sestavil svojo Business Run trojko. V svojo ekipo bodo povabili tudi druge znane Slovence, ki zaenkrat še ostajajo skrivnost.

Tako enostavno na Business Run Ljubljana ne smeš manjkati! Podarjamo štartnine! Sestavi svojo trojko in vas prijavi v spodnji prijavnici. Se pravi sebe in še dva sodelavca, frenda, poslovna partnerja … 13. junija 2019 nas čaka tek v Parku Tivoli. Ekipa treh članov, vsak preteče 3,5 km, časi se seštejejo in tako dobimo zmagovalno trojko. Nato pa uživamo in se družimo.

Zato ne oklevaj. Prijavi sovjo trojko v spodnji prijavnici in drži pesti, da bo štartnina za Business Run Ljubljana vaša!


Ljubljana bo v četrtek, 13. junija, gostila četrti Business Run

Šport nas dvigne, aktivira, motivira in razveseljuje. V kombinaciji z dobro hrano in izvrstno glasbo je takšna kombinacija še boljša. Vse pa je lahko popolna kombinacija za srečne, zadovoljne in učinkovite zaposlene. In prav našteto združuje dogodek, ki bo v četrtek, 13. junija, znova potekal v parku in dvorani Tivoli: Merkur zavarovalnica Business Run Ljubljana.

Na ta dan bo Ljubljana gostila četrti Merkur zavarovalnica Business Run: atraktiven tekaški dogodek z elementi "team buildinga", mreženja, izborne kulinarike in vrhunske glasbe. 

Dogodek je namenjen vsem, ki so naveličani klasičnih poslovnih druženj, in tistim, ki senijo pristnost ter iskrenost, so aktivni in si želijo nekaj drugačnega. Predvsem pa tistim, ki se zavedajo moči ekipnega duha in ga znajo pravilno uporabiti za svojo poslovno (in osebno) rast. 

Kako je potekal lanski dogodek? Poglej v videu TUKAJ

Nagradna igra je že potekla.