NAGRADNA IGRA

JOHNSON‘S MAMI

JOHNSON’S® predstavlja za slovenski trg preko 30 novih izdelkov z izboljšanimi vsebinami in embalažami ter obljublja izključno najboljše za otroka in pomaga staršem pri #NežnaIzbira.

Izdelki so 100% nežni, brez barvil, brez sulfatov in brez parabenov.

Kako bi ti, kot skrbna mami, predstavila te izdelke Sloveniji? Preizkusi, povej svoje mnenje in svetuj tudi ostalim mamicam. Tvoje mnenje šteje, saj mame vedo najboljše.

Izpolni spodnjo prijavnico in počakaj, da te pokličemo. Z nekaj sreče prejmeš KOMPLET IZDELKOV JOHNSON'S – glede na starost otroka, ki jih boš lahko preizkusila. Zanima nas mnenje o novi formuli, o blagodejnih učinkih produktov, o vonju, o priročnosti embalaže, oziroma karkoli se tebi zdi pomembno. Povabili te bomo, da to mnenje dokumentiraš – video za InstaStories, fotke za Facebook, avdio za v eter radia in nam ga pošlješ.

Tako bomo na naših platformah delili tvoje mnenje in pomagali ostalim mamicam pri nežni izbiri.

Pet sodelujočih mamic pa prav tako čaka dodatna super nagrada - Mercator in Johnson's poklanjata darilno kartico v vrednosti kar 150 EUR za šoping v Mercatorjevih trgovinah!

Za svojega otroka gotovo želite le najboljše. V Mercatorju vas med 18. in 30. aprilom s kar 25-odstotnim popustom čakajo novi, prenovljeni izdelki zaupanja vredne blagovne znamke Johnson's, ki je že več kot 125 let strokovnjak na področju nege otroške kože.

Moj.Najboljši. Mercator.

Nagradna igra je že potekla.