NAGRADNA IGRA

Spimpaj mamo

Akcija je zaključena, hvala vsem za sodelovanje.

Nagrajenka je 34 letna Urška iz Celja, ki pravi:

“Izgubila sem 40 kilogramov in bi bila vesela, če bi bila nagrada za trud lepotna operacija dojk, ki so jih podudali moji trije oročki.”Uspešna akcija Spimpaj mamo se vrača.

Mame so zakon!

Vsaka mama je lepa in res smo jim hvaležni, da so tukaj za nas.

Biti mama ni enostavno in materinstvo pusti posledice tudi na telesu. Ko bi le obstajala možnost, da bi lahko vplivali na naš izgled ... tudi po porodu ... Aja! Saj obstaja!

Tako bomo eni mami omogočili, da se po svoji želji še polepša. Da vrne zadeve na svoje mesto ... Da se bo počutila še bolje v svoji koži :)

Za eno mamico imamo estetski poseg v vrednosti 3.400 EUR pri dr. Andreju Testenu iz Estetike Testen.

Zato dragi otroci, partnerji, prijatelji ... Če poznate mamo, ki bi rada kakšno stvar na sebi še izboljšala, jo prijavite.

Seveda mamice vabljene, da se prijavite kar same! :) V tem primeru samo odkljukajte spodnji kvadratek "Prijavljam mamo" in vnesite svoje podatke.

»Doseganje lastnega estetskega ideala, zagotavlja osebno zadovoljstvo, duševni mir in nenazadnje dvigne samozavest. To nam pripomore k uspešnejšemu družabnemu in poslovnemu življenju.

V sodobnem, hektičnem času je lep in zdrav videz nadvse pomemben. Odločitev o estetskem posegu ni enostavna. Najtežje je narediti prvi korak in obiskati specialista estetske kirurgije ter opraviti razgovor.

V Estetiki Testen se tega zavedamo, zato strankam posvetimo veliko časa. Andrej Testen dr.med. specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ima večletne izkušnje s področja estetske kirurgije. Estetika Testen Vam lahko pomaga k samozavestnejši, popolnejši podobi, s katero boste z veseljem vkorakali v novo življenje.«

Nagradna igra je že potekla.