NAGRADNA IGRA

Sladoledni kviz

Sladoled je top zadeva tako za srečne kot tudi za žalostne trenutke.

Na primer ko z družino čez vikend sedemo pred TV in si ogledamo smučarske skoke, je pika na i odličen sladoled. Ko frendico pusti fant, jo lahko najbolje potolažimo z banjico sladoleda. Ko otrok uspešno opravi test, je sladoled zelo lepa nagrada. Ko smo pod stresom in nam v službi ne gre, je svet nekoliko lepši ob sladoledu Planica. :)

Poleg tega obstaja ogromno faktov o sladoledu, ki jih ne poznamo, so pa zelo zanimivi. Kot npr.: Za to, da zaužijemo eno kepico sladoleda, jo poližemo približno 50-krat. Ko te zgrabi tako imenovani »brain freeze«, si lahko pomagaš tako, da jezik pritisneš ob nebo. Planica je družinski sladoled, ki vsebuje vse prednosti mleka, kot sta kalcij in vitamin D.

Tako smo na Hitradiu Center skupaj s sladoledom Planica pripravili SLADOLEDNI KVIZ. Prijavi se spodaj in počakaj, da te pokličemo. Zastavili ti bomo 2 zanimivi vprašanji. Če so tvojo odgovori pravilni, te čaka super nagrada!

Nagrada je namreč paket odličnih sladoledov Planica! Ne oklevaj, prijavi se. :)

Praznujmo "Velike male trenutke" skupaj. Mlečni sladoledi Planica sedaj tudi z novima kombinacijama okusov - Gozdna in Tropic Planica.

Planica so trenutki, ki nam narišejo nasmeh in sladke brke okoli ust, tisti mali trenutki, ki nas povezujejo z velikimi spomini. Praznujmo jih skupaj. Mlečni sladoledi Planica - Veliki mali trenutki. Poskusite tudi novi kombinaciji okusov Gozdno in Tropic Planico.

Nagradna igra je že potekla.