NAGRADNA IGRA

Zbiralec vinjet

Vsi poznamo nekoga, ki ima na svojem vetrobranskem steklu pravo zakladnico vinjet. Če to ni eden izmed tvojih frendov, si morda ti.

Če spadaš med zbiralce vinjet, nam pošlji fotko svoje zbirke na vetrobranskem steklu in morda te čaka lepa nagrada! Fotko nam lahko pošlješ preko zasebnega sporočila na FacebookuInstagramu ali na mail nagrade@radiocenter.si.

Tistega, ki je uspel zbrati največ vinjet, bosta namreč obiskala Tanja in Kori ter mu jih pomagala odstraniti. To pa ni vse - za nagrado, ker je vinjete tako pridno zbiral, mu bomo v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav podarili še novo letno vinjeto!

Ne čakaj, hitro pofotkaj in pošlji!

KAKO OB NAKUPU VINJETE NATOČITI DO 30 EUR BREZPLAČNEGA GORIVA?

Če do 15. 2. 2019 na Petrolu kupite letno vinjeto in do 30. 11. 2019 sklenete avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav, boste lahko na Petrolu natočili do 30 EUR brezplačnega goriva.

Dobroimetje vam bodo zapisali na Petrol klub kartico. Če Petrol klub kartice nimate, vam bodo izpolnjen pogoj zapisali na posebno akcijsko kartico za brezplačno gorivo, ki ste jo prejeli ob nakupu vinjete. Poleg ugodnosti brezplačnega goriva boste na kartico prejeli tudi zapis ugodnosti za 70 % popusta na eno pranje avtomobila v avtomatski avtopralnici na Petrolu.

Ugodnost v obliki brezplačnega goriva in popusta na enkratno pranje osebnega vozila v avtomatski avtopralnici na Petrolu je na Petrolovih bencinskih servisih moč unovčiti do 31. 12. 2019.

Več o akciji si preberi tukaj.

Nagradna igra je že potekla.