NAGRADNA IGRA

Kissing Marathon

Nagradna igra je zaključena, hvala vsem za sodelovanje.

Borba je bila divja! Čestitke vsem trem zmagovalnim parom, ki ste se poljubljali kar 10 ur. To so bili: Špela in Josip, Julija in Maruša ter Ana in Rok. Bravo!

Poglej video s top utrinki z dogodka!Poljubljanje daje občutek sreče, znižuje stres, dobro vpliva na imunski sistem, ublaži glavobol in ti prinese 1000 EUR!

Brez heca! Hitradio Center in bonboni Fisherman's Friend ti prinašajo KISSING MARATHON!

Kako dolgo se lahko ti in tvoja boljša polovica poljubljata? Se bosta preizkusila? En dolg, najdaljši poljub vama lahko prinese 1000 EUR!

Zato ne oklevaj in se prijavi v spodnji prijavnici. V soboto, 8. 12., bomo v ljubljanskem Cityparku organizirali maraton v poljubljanju. Mogoče se bosta prav vidva pomerila še z devetimi drugimi pari v borbi za 1000 EUR. Ni je lepše borbe kot ta s poljubi. Tisti par, ki bo poljub držal najdlje, zmaga!

Za moč, energijo, samozavest in svež dah pa bodo poskrbeli bonboni Fisherman`s Friend.

Prijavi se v spodnji prijavnici in drži pesti – dogajanje bo pestro in zabavno, s svojim dragim ali drago pa tega vsekakor ne bosta nikoli pozabila.

Da bo pričakovanje velikega dogodka malo lažje, pa bo ekipa Hitradia Center poskrbela z vmesnimi dogodki po trgovskih centrih po Sloveniji. Super glasba, fotkanje poljubov in seveda pokušina bonbonov Fisherman's Friend te čakajo v naslednjih trgovskih centrih:


Fisherman`s Friend je bonbon, ki ti da moč, energijo in samozavest, da narediš korak naprej. In svež dah za neskončne poljube. Preizkusi Fisherman`s Friend: Original extra strong, Mint brez sladkorja, Cherry brez sladkorja, Honey & lemon brez sladkorja in spermint brez sladkorja ter izberi svojega najljubšega.

Nagradna igra je že potekla.