NAGRADNA IGRA

MI TRIJE SMO NAJBOLJŠI PAR

Citroën Berlingo je prava legenda.

Zaradi njegove vsestranske uporabnosti ga poznajo različne skupine ljudi – družine, ki so vedno pripravljene na dogodivščine in cenijo prostornost Berlinga, športniki, ki se z Berlingom ne rabijo obremenjevati, kam s kolesom, surfom ali plezalno opremo, družbe frendov, ki grejo kampirat, mladi pari, ki se z Berlingom odpravijo na roadtrip in še in še.

Tudi Tanja in Kori sta navdušena nad vsem, kar ponuja. Pravita, da so skupaj najboljši par.

Njihove skupne dogodivščine smo ujeli na video. Najbolj zabavne bomo vsak dan objavili tudi na Facebooku. Tega ne smeš zamuditi!


Novi Citroën Berlingo - legenda med vozili za prosti čas

Novi Citroën Berlingo ima v rokah vse potrebne adute, s katerimi bo prepričal družine ali posameznike, ki so naklonjene športnim aktivnostim, kot so na primer kolesarjenje ali pohodništvo in drugim prostočasnim dejavnosti na prostem. Kot navdušenega kampista pa vas bo prepričal predvsem s svojo vsestransko uporabnostjo, modularnostjo sedežev ter prostornostjo. Novi Citroën je Berlingo je tako vsestranski kot »švicarksi nož«, vanj lahko spraviš skoraj vse.

Novi Citroën Berlingo, ki je praktičen navznoter in navzven, nudi potnikom prvovrstne možnosti za dostop po zaslugi dvoje bočnih drsnih vrat. Širina vrat je bila optimalno povečana, tako da so vrata postala maksimalno praktična.

Steklo na prtljažnih vratih je možno odpreti* za bolj enostaven dostop do prtljažnega prostora.

Novi Citroën Berlingo je odslej na voljo v dveh dolžinah (M in XL) z zmernimi gabaritnimi merami in uravnovešenimi linijami. Obe sta na voljo s 5 in 7 sedežnimi mesti* ter ponujata optimalno stopnjo udobja. Izvedenka XL je v primerjavi z izvedenko M pridobila 35 cm po zaslugi podaljšane medosne razdalje in daljšega previsa zadaj. Sedeži v tretji vrsti* so odstranljivi in hkrati tudi drsno pomični (velja za verzijo XL) s čimer nudijo možnost izbire med udobjem za potnike ali večjo prostornino prtljažnika, odvisno od vaših dejavnosti.

Po zaslugi treh enako širokih posamičnih sedežev* imajo vsi potniki v zadnjem delu novega Citroëna Berlingo na voljo isto stopnjo udobja ne glede na to, na katerem sedežu sedijo. Poleg tega vsi trije sedeži ponujajo obilo prostora v predelu kolen, tako pri razporeditvi s petimi kot tudi sedmimi sedeži ter pri izvedenki M in XL.

Zadnje sedeže je možno skupaj ali ločeno preklopiti v pod*, s čimer se idealno prilagajajo želeni razporeditvi notranjosti. S tem pridobimo popolnoma raven pod. Novi Citroën Berlingo nudi velikodušno prostornost in referenčno modularnost po zaslugi preklopnih sedežev. Prostornina prtljažnika lahko znaša 775 litrov pri izvedenki M oziroma 1050 litrov pri izvedenki XL. Ob preklopu sovoznikovega sedeža* pa ponuja kar do 4000 litrov prostornine in več kot 3 metre nakladalne površine pri izvedenki XL.

Novi Citroën Berlingo ima skupno 186 litrov odlagalnih mest, zasnovanih za vsakodnevne življenjske potrebe. Poleg domiselnih in velikih predalov je tu še večfunkcijska streha Modutop®* zajema odlagalno mesto pod stropom in nudi skupno odlagalno prostornino 92 litrov. Poleg tega pa prepušča v notranjost izjemno veliko svetlobe prek steklene strehe velikih dimenzij*, ki jo je možno zastreti z električnim senčnikom.

Za večje udobje in varnost, je v novem Citroën Berlingu na voljo 19 sistemov varnosti in pomoči pri vožnji. Aktivni opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu, opozorilnik na voznikovo nepozornost, sistem za nadzor mrtvega kota, razširjeni sistem za prepoznavanje prometnih znakov, samodejno zaviranje v sili, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji s funkcijo Top Rear Vision

8-palčni zaslon na dotik in štiri tehnologije za vzpostavitev povezave vam zagotavljajo neprekinjeno povezavo med digitalnim svetom in vašim vozilom: Mirror Screen, Citroën Connect Nav, Citroën Connect Box in brezžično polnjenje pametnega telefona.

Prava novost pri Novem Citroën Berlingu, pa je sistem za nadzor stabilnosti vleke. Ta dodatna funkcija sistema ESP zaznava nihanja prikolice in deluje na zavorni sistem vozila, da stabilizira nihanja pri vseh vozilih, ki so opremljena z vlečno kljuko*.

Vabimo vas na potovanje vašega življenja z novim Citroën Berlingo. Prijavite se na brezplačno testno vožnjo in preizkusite prostornost in udobje novega Citroën Berlinga s prijavo na http://rezerviraj-citroen.si/novi-berlingo. Po opravljeni vožnji vaš v salonu čaka še lepo darilo.

*Odvisno od izvedenke vozila in nivoja opremljenosti.

Več na www.citroen.si.

Nagradna igra je že potekla.