NAGRADNA IGRA

Dopolni stavek

Hvala lepa vsem za sodelovanje! Super ste. :)

Srečna izžrebanka je Julija Dorčič iz Pirana. Čestitke!


Dopolni stavek in mi ti dopolnimo lajf.

Vsi imamo takšne in drugačne zgodbe, ko smo se osramotili, se nam je zgodilo nekaj popolnoma nepričakovanega, skratka takšno zgodbo, da ji ne bi verjeli, če se ne bi dejansko zgodila nam.

Recimo ko spoznaš tako lepega fanta, da ko mu želiš podati roko, se spotakneš, padeš na njega in si ob tem zviješ gleženj. Ali pa ko greš s frendi na zabavo in v jutranjih urah še na obvezen kebab ter si na njem odlomiš zob. In tako dalje in tako naprej.

Naša moderatorja jutranjega šova Tanja in Kori sta se spomnila svojih zelo posebnih zgodb. In delila jih bosta z nami. :)

Vsak delavnik nas čaka ena njuna zgodba. Da pa bo še bolj zabavno, bosta iz zgodbe izpustila zadnjo besedo. Tvoja naloga je, da dopolniš stavek. V spodnjo prijavnico vpiši besedo, ki misliš da manjka v zgodbi in drži pesti, da ob koncu akcije izžrebamo prav tebe.

Nagrada? 500 EUR s katerimi ti dopolnimo lajf. Porabi jih za razna doživetja - pa naj bo to za adrenalinsko pustolovščino s frendi, za vse koncerte, ki jih letos ne smeš zamuditi, za videoigrice, za potovanje v eksotične dežele, za električni longboard ali karkoli ti srce poželi.

Ali pa si s tem pokriješ dopolnilno zdravstveno zavarovanje pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici za kar lep čas. Tako poskrbiš, da se izogneš visokim stroškom pri raznih zdravstvenih storitvah, nudi pa nam tudi številne druge ugodnosti.


Korijeva zgodba #5: Preden bi naj šel na smučanje v Nassfeld, sem se tuširal, da grem ves svež na pot. V bani mi je spodrsnilo in sem zletel iz bane, na rob železne mrežice za brisače, direkt na rit. Presekal sem si guzico in na urgenci sem moral biti v zelo kočljivem položaju na operacijski mizi, da so mi zašili rit. Dobil sem 7 ______.

Česa? V prijavnico vpiši manjkajočo besedo in sodeluj!

Še nimate dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja?

Pozor!

 • Ob poteku statusa, prvi zaposlitvi, prijavi na Zavodu za zaposlovanje oziroma ob dopolnjenem 26. letu starosti postanete zavezanec za doplačila zdravstvenih storitev, ki se jim lahko izognete s sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja.
 • Trimesečni čakalni dobi se lahko izognete tako, da sklenete dopolnilno zdravstveno zavarovanje v enem mesecu po izgubi statusa.
 • Zakaj ga potrebujete?

  Obvarovani boste pred doplačili zdravstvenih storitev.

  Uredite ga pri Triglavu ter izkoristite številne ugodnosti in popuste pri sklenitvi drugih zavarovanj Zavarovalnice Triglav, d.d.!

  Kako urediti dopolnilno zdravstveno zavarovanje? Enostavno!

  Vse potrebno vam lahko hitro, enostavno in brez stroškov uredimo v najbližji poslovalnici Triglava, pri vašem zavarovalnem zastopniku ali pa z nekaj kliki na spletni strani www.triglavzdravje.si!

  Nagradna igra je že potekla.