NAGRADNA IGRA

FRESH LISTA

Kaj narediš, ko te čaka dolga vožnja in potrebuješ prigrizek? Kako se najbolje znajdeš, ko si na poti na sestanek in si lačen? Kako je lahko pot z morja bolj prijetna? Kako do sveže in kakovostne hrane, ko se ti mudi? Preprosto – ustaviš se na bencinskem servisu Petrol s Fresh ponudbo. 

Te zanima, kateri Fresh izdelki so na šoping listi naših moderatorjev? Si jih lahko tudi zapomniš? Kaj pa … ponoviš?

Če meniš, da si lahko zapomniš vse izdelke na seznamu, se prijavi spodaj. Morda pokličemo prav tebe in če nalogo uspešno opraviš, ti na mobilno denarnico mbills nakažemo 40 EUR za Petrolovo Fresh ponudbo! Nimaš pametnega telefona? Ne skrbi, v tem primeru ti podarimo Petrolov vrednostni bon za 40 EUR!

Kaj pa narediš, ko ugotoviš, da ti je zmanjkalo mehčalca za perilo? Ali pa želiš kupiti sestavine za kosilo? Skočiš v novo odprte HopIN trgovine! V pestrem naboru prehrambenih in drugih izdelkov, najljubše Kave na poti in slastnega Fresh kotička lahko izkoristiš čas tudi za loterijo, plačevanje položnic, nakup vstopnic, športne stave in še mnogo več. Fresh obroki so pripravljeni pred kupci, kar omogoča, da si sami izberejo med številnimi dodatki, ki bi jih želeli v svojem obroku. Poleg usposobljenih kuharjev, kateri pripravijo odlične hamburgerje, hot doge, pice, sendviče in tortilje, se lahko kupci odločijo tudi za sveže solate, slastne palačinke in smutije. Za noro dobre cene pa poskrbijo kuponi ugodnosti.

HopIN so nove priročne trgovine s široko ponudbo izdelkov in storitev v Ljubljani, Kranju in Celju, kmalu pa tudi v Mariboru.

Nagradna igra je že potekla.