NAGRADNA IGRA

GORIVO MOL EVO ZA CELOLETNO BREZSKRBNO VOŽNJO

Hvala vsem za sodelovanje!

Čestitke Roku Gorjancu iz Celja, super nagrada je tvoja!


Si tudi ti eden izmed tistih, ki ga ob misli na to, da mora spet tankati avto, zaboli glava? Vedno tankaš do centa natančno?

Ne bi bilo super, če bi lahko avto brez skrbi natankal kadarkoli, pri tem pa bi še poskrbel za motor, saj bi si lahko privoščil gorivo vrhunske kakovosti?

S Hitradiem Center in MOL Slovenija je to sedaj mogoče!

Vse kar moraš storiti je, da se prijaviš spodaj in čakaš na naš klic. Ko te pokličemo, za nekaj sekund oponašaš, kako se bo oglašal tvoj motor, ko ga boš natankal z gorivi vrhunske kakovosti MOL EVO

In nagrada? Nagrada je vrhunska! MOL podarja gorivo MOL EVO za celoletno brezskrbno vožnjo! 

Ne oklevaj, prijavi se spodaj in mogoče se prav ti celo leto voziš brezplačno!


Goriva MOL EVO so goriva vrhunske kakovosti z odlično močjo čiščenja in ohranjanja čistosti motorja.

Zahvaljujoč inovativnim dodatkom, goriva MOL EVO zmanjšujejo nastajanje oblog in pomagajo čistiti motor* ter ga ohranjati čistega dlje časa. Ob dolgotrajnejši uporabi iz injektorjev goriva odstranijo tudi stare usedline. Z zmanjšanjem količine usedlin, se zmanjša tudi možnost okvare motorja, kar hkrati podaljša njegovo življenjsko dobo. Z redno uporabo bo celoten sistem za oskrbo z gorivom, od rezervoarja, injektorja pa vse do ventilov, ostal čist, motor pa bo ohranil svojo prvotno odzivnost, pospešek in porabo goriva.

EVO bencin

  • 55 % odstranjenih oblog pri starejših motorjih s posrednim vbrizgom goriva (PFI), kjer se obloge na ventilih lahko pojavijo predvsem zaradi vbrizganega goriva.
  • 31 % odstranjenih oblog pri novejših bencinskih motorjih z neposrednim vbrizgom goriva (GDI), kjer se lahko zaradi goriva na šobah za vbrizg pojavijo obloge.

EVO dizel

  • 58 % odstranjenih oblog pri novejših turbodizelskih motorjih s skupnim vodom in z neposrednim vbrizgom goriva, kjer se lahko zaradi goriva na šobah za vbrizg pojavijo obloge.

* Preizkusi so bili izvedeni na različnih tipih motorjev v skladu s CEC F-20-98, CEC F-23-01, CEC F-98-08 standardi in TDG-F-13/GDI metodologijo, opravljeni v neodvisnem, pooblaščenem laboratoriju za testiranje.

Nagradna igra je že potekla.