NAGRADNA IGRA

SPARKIRAJ NEPOZABEN VIKEND

Si to poletje na pravi frekvenci - frekvenci Hitradia Center?

Če si odgovoril z "DA", ti podarimo paket "Ready TO GO ", ki vsebuje najnujnejše za na plažo. Ti se samo še odpelješ in sparkiraš nepozaben vikend. Tako preprosto, kot nakup novega Peugeot 2008 TO GO, ki ima vse, kar za udobno in varno vožnjo potrebuješ. Ti samo prideš, kupiš in odpelješ … saj je ready TO GO novim dogodivščinami naproti ;).

Vsak petek v juliju in avgustu se bo ekipa Hitradia Center s PEUGEOT 2008 TO GO podala po različnih mestih po Sloveniji. Na spodnjih lokacijah lahko pričakuješ, da te bomo ustavili in preverili, če imaš radio v avtu nastavljen na eno izmed frekvenc, na katerih oddaja Hitradio Center. Če ugotovimo, da si naš zvesti poslušalec, bo tvoj paket "Ready TO GO " z darilci Peugeot in Hitradia Center!

Kje vse nas lahko najdeš?

  • Murska Sobota, 6.7.2018
  • Novo mesto, 13.7.2018
  • Ravne na Koroškem, 20.7.2018
  • Vrhnika, 27.7.2018
  • Ajdovščina, 3.8.2018
  • Maribor, 10.8.2018
  • Jesenice, 17.8.2018
  • Krško, 24.8.2018
  • Ljubljana, 31.8.2017

S Peugeot 2008 TO GO v poletje

Dejstvo je, da so se izdelki "to go" v zadnjih letih dodobra zakoreninili v naša življenja, predvsem zaradi pomanjkanja časa in v želji po poenostavitvi nakupnih odločitev.  Ravno to predstavlja tudi poletna ponudba Peugeot 2008 TO GO. Avtomobili imajo vse kar za udobno in varno vožnjo potrebujete (klimo, Bluetooth sistem za prostoročno telefoniranje, tempomat in potovalni računalnik, zaslon na dotik, meglenke spredaj, volanski obroč v usnju...), so sive barve in imajo ugodno ceno: 12.990 €. Zato ne potrebujete ničesar več izbirati. Samo pridete v salon, plačate in se odpeljete novim poletni dogodivščinam naproti.

Ob nakupu s Peugeot financiranjem prejmete še 5 let jamstva in avtomobilsko kasko zavarovanje za 1 EUR za prvo leto. Več o ponudbi tukaj.

Peugeot 2008 je SUV vozilo. SUV vozila so avtomobili za ljudi, ki uživajo življenje.

V avtomobilskem segmentu mestnih terenskih vozil je novi SUV PEUGEOT 2008 povsem drugačen od ostalih. Pustite se zapeljati njegovemu izrazitemu dizajnu, njegovi moči in njegovemu temperamentu, ki združujejo robustnost in prefinjenost. Intenzivna in stimulativna vozniška izkušnja, eleganten dizajn, brezkompromisna kakovost … PEUGEOT si prizadeva, da bi vam priskrbel vse več emocij.

Višji položaj sedenja nudi tako boljšo preglednost na cesto, kot tudi enostavnejše vstopanje in izstopanje. SUV vozila Peugeot dvigajo raven varnosti in udobja, za nameček pa so še vpadljivi, oblikovalsko atraktivni in trendovski. Vozne lastnosti SUV vozil Peugeot so brezhibne, krmilni mehanizem je natančen, voznik dobro čuti cesto in ima občutek agilnosti in varnosti. Po zaslugi vozniškega mesta PEUGEOT i-Cockpit®, voznik za volanom SUV Peugeot 2008, takoj najde vse potrebuje. Majhen volanski obroč poenostavi krmiljenje. Ne da bi izpustil cesto izpred oči, se voznik seznani z delovanjem SUV Peugeota. Informacije so zbrane v liniji njegovega pogleda na visoko umeščeni instrumentni plošči. Ta inovacija nadzora nad delovanjem avtomobila pripomore k večjemu udobju in manjši utrujenosti voznika. Medtem ko z levo roko voznik vključi in nastavi tempomat-omejevalnik hitrosti, z desno roko upravlja svoj mobilni telefon na zaslonu na dotik prek funkcije Mirror Screen. Velik zaslon na dotik je kot tablični računalnik umeščen na sredino armaturne plošče in opremljen s kapacitivno tehnologijo za boljšo odzivnost in priročnost.

Prijavi se na testno vožnjo z SUV vozilom Peugeot 2008 tukaj.

Nagradna igra je že potekla.