NAGRADNA IGRA

POLETJE V VSEH ODTENKIH ZELENE

Srečna izžrebanka nagradne igre je Barbara Žvirc. Čestitke!


Zelena je … narava? Zdrav življenjski slog? Luč na semaforju? Na kaj pa ti najprej pomisliš, ko vidiš zeleno barvo?

V Termah Dolenjske Toplice zelena pomeni marsikaj, med drugim tudi nepozabne užitke. Zato ti v sodelovanju z njimi na Hitradiu Center podarjamo dve nočitvi s polpenzionom za dve osebi v hotelu Balnea 4* Superior.

Kaj moraš storiti? Odgovori na nagradno vprašanje spodaj in drži pesti, da boš prav ti užival poletje v Termah Dolenjske Toplice.

Poletje v Termah Dolenjske Toplice – v vseh odtenkih zelene

Videti je, kot da je ta pokrajina ustvarjena za uživanje in sprostitev. Že ob prihodu v dolino osupneš ob razkošju zelene barve. V prav vseh odtenkih. Terme Dolenjske Toplice z okolico ponujajo nepozabne užitke … za oko, pa tudi za telo, brbončice in dušo.

V Wellness centru Balnea vas čaka pravi raj termalnih užitkov, masaž, kopeli in storitev za lepoto. Za nege uporabljajo naravno kozmetiko, za masaže pa dragocena naravna olja. Plavanje in mehurčkanje v termalnih bazenih, ki jih obkroža park s stoletnimi drevesi in travnik, je naravno zdravilo za utrujenost in stres. V bližini je urejena tekaška pot, poskrbljeno pa je tudi za kolesarje, pohodnike in ljubitelje čolnarjenja, raftinga, in tenisa. Mlade družine bodo vesele varnih potk za vozičke in poganjalčke. Ne le v naravi in na bazenih - tudi na krožnikih prevladuje zdravilna zelena barva. Naužili se boste pomlajevalnega klorofila v sveži zelenjavi, zeliščih in dišavnicah ter sadja in drugih polnovrednih živil iz lokalnega okolja.

Zelena je svežina. Zelena je sprostitev. Zelena je gibanje. Zelena je zdravje. 

Nagradna igra je že potekla.