NAGRADNA IGRA

PIKNIK HITRADIA CENTER Z LIDLOM ZA 100 OSEB

Pozor, pozor!

V soboto, 7. 7., nas čaka super doživetje! Med 11.00 in 17.00 uro bomo v sodelovanju z Lidl Slovenija pripravili ekskluziven piknik za 100 ljudi. Kje? Lokacijo razkrijemo samo prijavljenim!

Kaj lahko pričakuješ? 

Dogajanje bo res zanimivo! Čaka nas druženje z našimi moderatorji ter super pevska nastopa neverjetne Nine Pušlar in naše Eve Boto! Prav tako pestre športne in druge aktivnosti: lokostrelstvo, badminton, nogomet, balinčkanje, prostor za pobarvanke in še in še.

Za dober vajb bo skrbel DJ, seveda pa bo poskrbljeno tudi za okusno hrano iz kakovostnih izdelkov Lidlovih blagovnih znamk ter osvežujočo pijačo čez ves dan!

Ne oklevaj in bodi med izbranimi! Izpolni spodnjo prijavnico in se slišimo! 

Največja slovenska raziskava kakovosti

Kupci so pri izboru hrane in kozmetičnih izdelkov vse bolj pozorni na njihovo kakovost, saj si želijo živeti bolj zdravo, polno in kakovostno življenje. SLOVENCI POTRDILI KAKOVOST LIDLOVIH IZDELKOV

V največji slovenski raziskavi kakovosti, ki jo je za Lidl Slovenija opravila raziskovalna hiša Ipsos, je 5.600 vprašanih Slovencev potrdilo odlično kakovost Lidlovih izdelkov. Sodelujoči v raziskavi so s slepimi testi testirali 247 izdelkov Lidlovih blagovnih zmamk in kar 89 odstotkov vprašanih je izdelke ocenilo z oceno dobro, zelo dobro ali odlično. Lidl Slovenija s tem dokazuje, da vestno sledi svoji zavezi ter kakovost in varnost svojih izdelkov postavlja na prvo mesto.

Nagradna igra je že potekla.