NAGRADNA IGRA

PREOBLEČENI HITI DELAMARIS

Bliža se poletje – čas, ko uživamo v družbi frendov, družine, ko gremo na izlete, na morje … Za super vzdušje pa poskrbijo odlični hiti. Vse to je še boljše v družbi izdelkov Delamaris in glasbe Hitradia Center.

Tako smo za vas pripravili morje hitov, ki vam prinaša lepe nagrade! Delamaris je slekel oziroma preoblekel svoje izdelke in tako smo mi tudi preoblekli hite.

Naš Kori se je lotil znanih hitov in jih preoblekel z besedami »Weekend« oziroma »Izola brand«, ki sta najpopularnejša hita znamke Delamaris. Prepoznaš današnji hit? Poslušaj ga spodaj in v prijavnico zapiši svoj odgovor.

Čakajo vas lepe dnevne nagrade – paket odličnih Delamaris izdelkov. Ob koncu promocije (po 6 preoblečenih hitih) pa bo nekdo od vas prejel glavno nagrado - Odlične ribe Delamaris za celo poletje!


Kaj je preoblekel Delamaris

Dobrote Delamaris so v preteklem letu že zasijale v novi podobi, ki jo povezuje nasmejana ribica. Skuše prepoznamo po rumeni barvni obrobi, sardine po svetlo modri, tune pa po temno modri. Kot se spodobi za vse »zvezde«, slavnostno kot zadnji na oder stopata dve najpopularnejši med skušami: Weekend in Izola brand, ki se kažeta v novi podobi z nasmejano ribico ter se pridružujeta ostalim članom zdaj usklajenega orkestra. Rumena barva označuje vrsto ribe - skušo, druga barva ob njej pa označuje okus. Tradicionalni okus Weekend prepoznamo po prestižni črni barvi, Izolo Brand pa po temperamentni rdeči barvi.

V skrbi za okolje se edini slovenski proizvajalec ribjih izdelkov Delamaris izogiba dvojni embalaži. Zdaj kartonsko embalažo opuščata tudi riba z zelenjavo Weekend 125g in Izola brand 125 g. Ribje jedi so odslej pakirane v sodobno aluminijsko embalažo, ki se 100% reciklira in je BPA free. Za vse dobrote Delamaris je značilna visoka kakovost ribe in zelenjave, ki ni zamrznjena, temveč pripravljena po posebnem postopku fermentacije, s čimer se razlikuje od drugih sorodnih izdelkov. Vsi izdelki Delamaris so brez konzervansov, ojačevalcev okusa, umetnih barvil in ostalih aditivov ter brez glutena. Poleg skuš stavi Delamaris tudi na tune z zelenjavo, ki so zaradi svojega milejšega okusa vse bolj zanimive.

Nagradna igra je že potekla.

Priponke

NAGRADNE IGRE