NAGRADNA IGRA

AVE GRILL MARATON

Še dobro, da je piknik!

Poletje prihaja, z njim pa sezona grilanja in druženja. Ker smo tudi na Hitradiu Center radi v dobri družbi, predvsem, če je prisotna še dobra hrana, smo se odločili, da gremo letos ponovno na Grill maraton. Seveda tega ne moremo storiti brez tvoje pomoči!

Cilj je, da v soboto, 9.6., in nedeljo, 10.6.2018, obiščemo čim več vaših piknikov. Seveda ne bomo prišli praznih rok – s seboj bomo imeli okusne mesne izdelke Ave Grill.

Če si tudi ti med zagrizenimi žar mojstri in si želiš svoj piknik popestriti, se prijavi spodaj!


AVE GRILL - ZA NAJBOLJŠE SI JE VREDNO VZETI ČAS

Vzemi si čas zase, za prijatelje, družino, sorodnike in brezskrbno uživaj ob najboljših mesnih dobrotah z žara. AVE Grill vam ponuja najbolj raznovrsten program za žar, ki je brez alergenov - brez glutena, jajc in soje. Odlikuje ga kakovostna surovina, odlična receptura in konstantna kakovost. Pisana paleta izdelkov vam omogoča, da za vsak piknik izberete svojevrstno kombinacijo, ki bo očarala vaše goste, vi pa se boste izkazali kot pravi grill mojster. Posebej velja izpostavili Leskovačke čevapčiče AVE Grill, ki so najbolj prodajani čevapčiči v Sloveniji, hkrati pa so to edini Leskovački čevapčiči pri nas z originalno leskovačko začimbo in recepturo. Na 39. mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov AGRA 2018 so zanje prejeli naziv ŠAMPION KAKOVOSTI. Leskovački, Sarajevski, Piščančji ali Klasik – vaš piknik z AVE Grill bo vedno prvovrstno doživetje, za katero si je vredno vzeti čas.

Nagradna igra je že potekla.

NAGRADNE IGRE