NAGRADNA IGRA

Tanja in Kori VIP večerja

A veš tisto, ko daš zvečer vse štiri od sebe … Ni več obveznosti … Dom je čist … Diši … In večerja … Večerja je na mizi!

Se ti zdi nemogoče? Pomisli še enkrat. ;)

Mogoče prav tebe in tvoje čaka nepozaben večer! Ekipa Hitradia Center s Tanjo in Korijem na čelu bo poskrbela za čist dom in odlično večerjo!

Preizkušamo namreč izdelke Lidlovih blagovnih znamk, ki so se na največji slovenski raziskavi kakovosti super odrezali. Načrt je, da se tvoj dom sveti, da je večerja zelo okusna in družba zabavna.

Kaj moraš narediti? Prijavi se spodaj in drži pesti. Se vidimo. ;)Največja slovenska raziskava kakovosti

Kupci so pri izboru hrane in kozmetičnih izdelkov vse bolj pozorni na njihovo kakovost, saj si želijo živeti bolj zdravo, polno in kakovostno življenje. SLOVENCI POTRDILI KAKOVOST LIDLOVIH IZDELKOV

V največji slovenski raziskavi kakovosti, ki jo je za Lidl Slovenija opravila raziskovalna hiša Ipsos, je 5.600 vprašanih Slovencev potrdilo odlično kakovost Lidlovih izdelkov. Sodelujoči v raziskavi so s slepimi testi testirali 247 izdelkov Lidlovih blagovnih zmamk in kar 89 odstotkov vprašanih je izdelke ocenilo z oceno dobro, zelo dobro ali odlično. Lidl Slovenija s tem dokazuje, da vestno sledi svoji zavezi ter kakovost in varnost svojih izdelkov postavlja na prvo mesto.

Nagradna igra je že potekla.