NAGRADNA IGRA

V POLETJE S KOPITARNO

Hvala vsem za sodelovanje! Nagrajenke smo obvestili po emailu.


Punce, priznajmo si. Naša obsedenost s čevlji pride še posebej do izraza poleti, ko v igro stopijo natikači. Zato je prav, da svojo garderobo čim prej obogatiš z modnimi in udobnimi natikači Kopitarne Sevnica.

Z nekaj sreče pa si jih lahko tudi priigraš. Vse, kar moraš narediti je, da iz spodnje fotke izbereš par, ki ti je najbolj všeč, ter napišeš, za katero priložnost bi ga obula.

Npr.: Par na številki 3, ker bi bil idealen za poletni večer s prijateljicami, s katerimi se že dolgo nismo videle (priznam, da bi mi bilo malo všeč, ker bi mi zavidale te natikače) :)Kopitarna Sevnica v svojo kolekciji navdušuje z najnovejšimi obutvenimi trendi. Ponudba novih ženskih modelov z dizajnerskim podpisom v sodelovanju z Majo Štamol.

Elegantno in udobno

Modne navdušenke je ponudba Kopitarne presenetila z bleščečimi metalnimi barvami in okraski na usnju, s kristali, čipko in perla dekoracijami na zelo udobni obutvi. Z dekorativnimi elementi na udobni obutvi boste super fashion in super trendi ob vsaki priložnosti!

Zabavno

Nova smiley kolekcija – udobni natikači v zabavnih, pisanih barvah za vsako priložnost in okus!

Dočakali smo pomlad, ko se ne bo bleščalo le sonce, temveč tudi obutev na vaših nogah.

Toliko udobja in elegance skupaj, kot je je na izbiro danes, že dolgo ni bilo. Pogumno mešanje stilov je danes še kako modno. Ženske smo hvaležne za trende, ki narekujejo udobne podplate, platoje, ki se nosijo tako v športne namene, kot za večerne kombinacije ob posebnih priložnostih.


Nagradna igra je že potekla.