NAGRADNA IGRA

Philips Sonicare izziv: Nasmeh do ušes!

Se še spomniš roza tabletk, ki so nam jih razdelili v osnovni šoli, da bi preverili, kako dobro smo si umili zobe? Bi si jo upal preizkusiti tudi danes?

Zdaj imaš priložnost, da obudiš spomine v družbi svojih sodelavcev ali prijateljev! Poleg tega, da boste odkrili, kako dobro skrbite za svoje zobe in se ob tem garantirano do solz nasmejali, lahko osvojite tudi super nagrado!

Zmagovalno ekipo namreč čaka super nagrada – Philips Sonicare DiamondClean Smart ščetke za vse člane ekipe.

100 % samozavest glede higiene zob

Imaš pametni telefon in pametni televizor? Kaj pa pametno zobno ščetko? Zdaj imaš lahko tudi to. Z novo ščetko Philips Sonicare DiamondClean Smart, z visoko učinkovitimi glavami ščetke, hkrati poskrbiš za usta, zobe, dlesni in jezik. Zakaj bi ugibal, kako dobro skrbiš za svoje zobe, če ti to lahko med samim čiščenjem pokaže kar tvoja zobna ščetka? Pametni senzorji te opozorijo, na katerih mestih si že ščetkal in na katerih ne, ali drgneš premočno ali moraš manj pritiskati. Z vrhunsko ščetko z mobilno aplikacijo za osebno svetovanje, ki te vodi skozi pravilno nego ustne votline, bo vsako čiščenje zob zares temeljito.

Za bolj zdrave zobe in dlesni!

Bodite samozavesti s popolno ustno nego.


Hvala vsem, da ste se prijavili na Philips Sonicare izziv: Nasmeh do ušes!

Zmagovalno ekipo razglasimo v ponedeljek! :)

Nagradna igra je že potekla.