NAGRADNA IGRA

DOLCELA - Sladki december

Nagradna igra je zaključena! Hvala vsem za sodelovanje in hvala, da ste z nami delili svoje pekovske kreacije! 

Srečni izžrebanci, ki prejmejo lep Dolcela paket, so:Anja Zagernik, Lucija Gobec, Nina Puhek, Alma Tirić, Mateja Kolar, Ana Čelan, Barbara Stroj, Manuela Petrač, Polona Kozic in Alenka Starič.


December je magičen čas, ko iz kuhinj zadiši po peki. Lahko so to odlični cimetovi piškoti, božični kruh, medenjaki, kokosovi poljubčki, orehova potica, linške oči, pomarančna torta, čokoladni muffini in še in še.

Možnosti je ogromno! Poleg tega, da z dobrotami razveselimo sebe in svoje drage, pa je prav, da svojo mojstrovino (tudi če je boljša kot pa izgleda) delimo s svetom. Saj veš, če nisi pofotkal in delil, se sploh ni zgodilo ;)

Ta mesec nas skupaj z Dolcelo zanimajo vaše kreacije – prav vseh bomo veseli. Fotkaj svoj pekovski podvig in ga naloži v spodnjo galerijo. 10 dni, 10 lepih Dolcela paketov in 10 srečnih izžrebancev! Ne oklevaj. Mogoče bo lep Dolcela paket, s katerim bo pekovsko ustvarjanje lažje in boljše, prav tvoj! :)


Najlepše darilo letošnjih praznikov

Praznična peciva so še posebno fina, saj jih pečemo za tiste, ki jih imamo najraje. Pri peki pa nam pomagajo posebni mali pomočniki:

Instant kvas, za pripravo sladkega ter slanega testa. Pecilni prašek, pomočnik pri pripravi različnega testa. Vanilinov sladkor, že dolgo priljubljen in nepogrešljiv dodatek.

Naj bodo tudi letos vaša praznična peciva prav posebna. Pripravite jih za svoje najdražje, z veliko ljubezni in Dolcelo.

Dolcela, Sladek navdih fantazije

Nagradna igra je že potekla.