NAGRADNA IGRA

Za naše

Srečna nagrajenka je: Teyci Mohorič Olovec, ki je poslala video svoje hčerke Kristine. 

lovenci radi navijamo za naše športne junake. Vsak na svoj način spremljamo naše športnike. Nekateri v živo na tekmah, drugi pred TV zasloni na kavču doma, nekateri grizejo nohte, drugi preklinjajo. Ampak pomembno je, da vsi navijamo srčno!

Sedaj pa predstavljamo nove navijaške gibe #zanaše, da bomo ob navijanju še bolj složni :) 

Ti navijaški gibi pa ti lahko prinesejo tudi super nagrado – pametni telefon Samsung Galaxy S8 (na katerem boš lahko spremljal tudi tekme in športne rezultate naših športnikov).

Hitro se posnemi, kako izvajaš te navijaške gibe in jih pošlji na tanjainkori@radiocenter.si ali pa nam jih pošlji na Facebook sporočilo (lahko na FB Hitradio Center ali pa FB Tanja in Kori).

Poleg videa pripiši, v kateri tim spadaš. #timTanja ali #timKori. Tanja in Kori namreč tekmujeta, kdo bo aktiviral več navijačev. Tisti, ki jih zbere več, zmaga in nekomu iz zmagovalnega tima podelimo super nov Samsung Galaxy S8 telefon.

Popolnoma preprosto.Poglej, kako sta to naredila Tanja in Kori

Dajmo naši športniki, mi smo z vami!!


To sezono je čas za nekoliko drugačno navijanje. Telekom Slovenije predstavlja aktivacijo z unikatnimi navijaškimi gibi »#zanaše«, ki povezuje naše športnike in navijače iz celotne Slovenije. Pridružite se športnemu dogajanju in se razmigajte na www.zanase.si.

Nagradna igra je že potekla.