NAGRADNA IGRA

Orto Epskih 30

Nore dogodivščine s frendi nam za vedno ostanejo v spominu. Skupaj z A1 Orto Epik tebi in tvojim frendom omogočamo dogodivščino, o kateri boste pripovedovali še svojim vnukom. :)

S svojim gengom lahko osvojiš ORTO EPSKIH 30 ur, ki jih ne boste nikoli pozabili. Nekaj naših idej, za vaših Orto epskih 30 ur: letenje v vetrovniku, skakanje v največjem trampolin parku, slastna kosila (taka za prste polizat), še boljše večerje, spanje v top hotelu... To pa je šele začetek!

Vse častimo mi! Priznamo, mi smo že zdaj zeleni od zavisti.

Vse, kar moraš narediti je, da prijaviš sebe in svoje frende in držiš pesti, da te izžrebamo.

Mogoče bo prav vaš ta EPSKI DAN. Še ta pomemben podatek: rezerviraj si termin: 1. 12. ob 10h zjutraj, ko se začne ORTO EPSKIH 30 ur.

PS.: Če objaviš skupno fotko ali video vašega genga in pripišeš #ortoepskih30, pa te čakajo dodatne lepe nagrade. :)

Največ prenosa podatkov za tebe in tvoje frende! S paketom A1 Orto Epik lahko uživaš v kar 30 GB pri polni 4G/LTE hitrosti za samo 15,99 € na mesec.

Kako do super ponudbe po epski ceni? Skleni paket A1 Orto Epik in z do 3 frendi sestavi epski geng (v aplikaciji Moj A1). Povežete se lahko največ štirje, z vsakim frendom, ki se poveže v geng, pa se vsakemu mesečna naročnina zniža za 2 €! Če ste v gengu štirje, boste vsi plačevali kar 6 € manj na mesec, torej vsak samo 15,99 €. V geng pa lahko povabiš svoje frende ali pa spoznaš nove.

Več informacij o paketu in gengih na: https://www.a1.si/orto-epik

Nagradna igra je že potekla.