NAGRADNA IGRA

Punce, gremo me po svoje

Hvala vsem, ki ste se prijavile! Prijav je bilo ogromno, sreča pa je bila tokrat naklonjena:

Tjaši Gruden iz Mosta na Soči. Čestitamooooo! 

V ponedeljek vas kontaktiramo z vsemi informacijami o prevzemu nagrade.

Drage naše, premalokrat si vzamemo čas za uživanje s prijateljicami.

Saj veste, da to potrebujemo. Potrebujemo druženje, čvek, kozarec vina in razvajanje. Brez otrok, brez dragega, brez kuhanja, pospravljanja in skrbi.

Kaj pravite na to, da s prijateljico dobita vikend paket v Termah Krka?

Naloga je sila enostavna. Spodaj odgovori na vprašanje.

Nato pa drži pesti, da bosta prav vidve s prijateljico osvojile vikend na OFF v Termah Krka

Vstani, pojdi v službo, pospravi stanovanje, poskrbi za otroke, operi perilo in posodo, pojdi spat, spet služba, otroci, tisoč in eni opravki … dan za dnem stresno tekanje iz enega konca na drugega, da bi v prekratkem dnevu mogoče ostalo pet minut za klepet s prijateljico.

Punce, kdaj ste se nazadnje dobile z dekleti na kavi in brezskrbno uživale dan? Šle skupaj na bazen, se razvajale v savnah? Si po koncu dneva privoščile dobro masažo?

Prijateljstvo je dragoceno in zanj je prav tako treba skrbeti! Punce, vzemite si vikend zase in se udeležite Festivala dobrega počutja v Termah Krka.

Med vsemi, ki boste sodelovali bomo ob koncu nagradne igre izžrebali srečneža oziroma srečnico, ki prejme popolnoma brezskrben oddih, na katerem se boste lahko posvetili svojemu telesu, se napolnili z energijo in uživali v sproščujočih tretmajih! Najboljše pa je, da boste s seboj lahko povabili še najboljšega prijatelja ali prijateljico!

Paket Punce, gremo me po svoje je enoten v vseh centrih v Dolenjskih Toplicah, Šmarjeških Toplicah in Talasu Strunjannjegovo bistvo je, da si oddahneš od skrbi in dobiš pomoč pri svojem prizadevanju za bolj zdravo življenje, lepši videz in dobro počutje. Paket vključuje 2x nočitev s polpenzionom, brezplačno analizo strukture telesnih tkiv, usmeritve prehranske svetovalke, 60-minutno masažo Življenje je lepo, pijačo dobrodošlice, neomejeno kopanje …


Nagradno vprašanje:

Kateri festival lahko obiščeš v Termah Krka (odgovor najdeš TU)?

Nagradna igra je že potekla.