NAGRADNA IGRA

CCCentrova Pepelka

Vsi smo radi prebirali zgodbo o Pepelki, njenem princu in izgubljenem čeveljcu, ki ju je privedel skupaj. Da sta živela srečno do konca svojih dni.

Tokrat te čaka posebna različica te zgodbe – CCCentrova Pepelka, moderna verzija pravljice, kjer te bodo zabavale prigode CCCentrove Pepelke Tanje in lepega princa Korija v svetu selfijev, USB ključkov in facebooka.

Ali bosta tudi onadva živela srečno do konca svojih dni? Vsak dan bomo na Hitradiu Center večkrat zavrteli del zgodbe in vse bo kmalu jasno. :) 

Prav tako pa te vsak dan čaka super nagrada – čevlji po tvoji izbiri v trgovinah CCC v vrednosti 100 EUR! Že razmišljaš, kaj vse lahko za to dobiš? :)

Nagrada je super, tvoja naloga pa lahka – poslušaj del zgodbe, v kateri je zadnja beseda skrita. Ugani besedo in jo skupaj s svojimi podatki preko SMS-a pošlji na 041 14 14 14 (brez skrbi, stalo te bo samo kot navaden SMS). Ne oklevaj, delov zgodbe in priložnosti bo 10, tako da kar pogumno po nagrado. ;)

NOVA KOLEKCIJA JESEN / ZIMA

Nova kolekcija vabi s svojo lepoto in toplimi jesenskimi barvami. Raznovrstnost barv, modelov bo zadovoljila najzahtevnejše kliente, ki uživajo v novih trendih sezone, a so zvesti svojemu stilu in karakterju.

V prodajalnah vas čakajo blagovne znamke, priljubljene po vsem svetu in vsak lahko najde nekaj zase. Obutev za vsak dan - kot ustvarjena za čudovite jesenske sprehode, škornje za prve zimske dni, čevlje za deževno vreme, otroško obutev, obutev za odrasle - vaš nakup bo zagotovo uspešen! Ne glede na to, ali vam je ljubši eleganten ali športni stil, v CCC prodajalnah najdete kar želite. Obutev Lasocki, narejena iz naravnega usnja, športna obutev Sprandi, trendovska obutev Jenny Fairy - so le del naše ponudbe. Pridite in izberite nekaj zase!

CCC - Go for more


Nagrajenci:

1. Helena Golobič iz Novega mesta

2. Gašper Sedušak iz Kamnika

3. Maja Laznik iz Hrastnika

4. Dajana Gavranic iz Ljubljane

5. Klemen Gajšek iz Šmarja pri Jelšah

6. Anja Predikaka iz Rač

7. Urška Škufca iz Cerkelj na Gorenjskem

8. Klaudija Šafarič iz Beltincev

9. Anja Onuk iz Šentjanža pri Dravogradu

10. Jaša Leban Rijavec iz Nove Gorice

Nagradna igra je že potekla.