NAGRADNA IGRA

Najdi vsiljivca

Nagradna igra je zaključena. Hvala vsem za sodelovanje! Čestitke nagrajencem: Maja Grmovšek iz Ljubljane, Erik Kranjc iz Postojne, Špela Markun iz Kranja.


Pri GA+kuhinje imajo reees lepe nove kuhinje! A v eni so se znašli vsiljivci. Jih najdeš? :)

Vpiši jih v spodnji prijavnico skupaj s svojimi podatki in drži pesti.

Nekaj srečnežev prejme lepe nagrade, vsekakor pa nihče ne sme zamuditi posebne promocije, kjer pri GA+ kuhinje 40% kuhinje plačate zdaj, preostanka pa nikoli!


Slovenija zbira podpise za predsedniške kandidate, v GA+kuhinje pa se Peter in Sašo prerivata, kdo bo podpisal .. upsi, izrisal več kuhinj! Kaj pa to zdaj pomeni?

No, napisati, podpisati in narisati se da marsikaj, ne zgolj podpisa, ki podpira vašega najljubšega kandidata, ali bolje rečeno zabavljača. V GA+kuhinje se zabavajo drugače! Le kaj je bolj zabavnega od risanja kuhinj in skupnega načrtovanja, s katerim se vam uresničijo sanje o novi kuhinji?

Glavni zvezdi izrisov sta Peter in Sašo, talenta, za katerima se prah dviguje. Prah? Seveda, ko vaša stara kuhinja leti iz stanovanja, z njo odide še prah. Šalo na stran. Fanta sta profesionalca in odlično razumeta koncept postavitve kuhinje. Zato sta tudi edina v Sloveniji, ki pod okriljem GA+kuhinje ponujata brezplačne izrise kuhinj na domu. Tako kot vseh pomembnih stvari v življenju, tudi nove kuhinje ne gre prepustiti laikom, se strinjate? Zato se še danes prijavite na brezplačen izris in stilsko svetovanje na domu na telefonski številki 0807336 ali na spletni strani www.ga-kuhinje.si

Da pa bo mera zvrhana, vam ponujajo še najboljšo ponudbo v državi! Kaj? Ja seveda, če pa je njihov slogan Ga+kuhinje, garantirano najboljši! Najboljša ponudba se glasi: 40% kuhinje plačate zdaj, preostanka pa nikoli! No, kaj še čakate? Darilo? No, pa dobite še darilo! Ekskluzivno poslušalcem Hitradia Center ob nakupu kuhinje brezplačno pripada še pomivalni stroj Gorenje. Zdaj pa v akcijo! Pomladi še ne bo prav kmalu, novo kuhinjo pa lahko imate še pred prvim snegom. Prijavite se na brezplačen izris TUKAJ .

Nagradna igra je že potekla.