NAGRADNA IGRA

Preberi z ustnic

Naša energična Ana Praznik odlično poje! Posneli smo videe, v katerih Ana odpoje refrene znanih hitov.

Glasnost v videih smo prilagodili glasnosti SESALNIKA ROWENTA SILENCE FORCE 4A, katerega super lastnost je tišina delovanja.

No, v bistvu smo Ano popolnoma utišali. ;) Tvoja naloga je, da si ogledaš video in podaš svoj odgovor, kateri hit poje Ana (vsaj naslov bo dovolj.)

Med vsemi, ki boste sodelovali (tako na FB Hitradia Center kot tukaj), bomo ob koncu nagradne igre izžrebali srečneža oziroma srečnico, ki prejme SESALNIK ROWENTA SILENCE FORCE 4A - zmagovalec na testu Zveze potrošnikov v konkurenci 18 vodilnih sesalnikov!

Oglej si ta video in odgovor vpiši v spodnjo prijavnico. Super nagrada je lahko prav tvoja! :)


Rowenta Silence Force 4A sesalnik se uvršča v sam vrh sesalnikov! Rezultati testov narejeni po evropskih direktivah so pokazali, da je sesalnik tehnološko dovršen in tako dosegel v vseh kategorijah najvišjo oceno : A.

Razred energijskega učinkovitosti - A: prihranimo kar 60 % energije v primerjavi z ostalimi visoko zmogljivimi sesalniki Rowenta (2200 W).

Učinkovitost sesanja na preprogah - A

Učinkovitost sesanja na gladkih površinah - A

Merjenje stopnje emisije prahu - A: zahvaljujoč 3 stopnjam filtracije in zadržanju 99,99 % prašnih delcev.

Sesalnik Silence Force 4A RO6477 s samo 64 dB (A) v tihem načinu delovanja in 66 dB (A) na najvišji stopnji, se uvršča med najtišje sesalnike z vrečko s 4A učinkovitostjo.

K zmanjšanju hrupa prispevajo 3 ključni elementi:

  • edinstveno vzmetenje motorja, ki zmanjšuje vibracije
  • akustična pena, ki zmanjša hrup
  • »Silence« oprema in nova sesalna glava, ki optimizira pretok zraka.

Da je Rowenta razvila resnično tehnološko in oblikovno popolni sesalnik s praktičnimi dodatnimi nastavki (tudi za čiščenje živalske dlake), je dokazal tudi neodvisni primerjalni ZPS test, kjer je med 17 testiranimi sesalniki model Silence Force 4A, RO6477/57 postal absolutni zmagovalec.

Nagradna igra je že potekla.