NAGRADNA IGRA

Zvezda jutra

Jutra na radiu so zelo zabavna in delo na radiu je drugačno od ostalih služb. 

Tanja in Kori, zvezdi našega jutranjega programa, te vabita, da se jima pridružiš v studiu ter v živo vidiš, kaj pomeni jutranje delo na radiu. V tednu med 25. 9. in 29. 9. bomo vsako jutro gostili enega izmed prijavljenih, ki bo tako postal Zvezda jutra. 


Vabljeni vsi: mladi in mladi po srcu, z brado ali brez, potetovirani, skodrani, tisti, ki še nimate izpita za avta, tisti, ki ga morate že obnoviti, glasni, manj glasni, z očali ali brez, študentje, otroci, mamice, atiji, tisti, ki imate doma psa ali mačko, pegasti, črnolasi, tisti, ki znate kuhati in tisti, ki kuhate malo slabše, ..

Pomembno je samo, da ste fajn ljudje! 

Pa nič skrbet, poskrbeli bomo tudi za njamiiii zajtrk - Čokolino. Ti nam le zaupaj, kakšen je tvoj recept za pripravo popolnega Čokolina. Tako kot boš ti zvezda jutra, je Čokolino zvezda zajtrka (oz. Čokolino je zvezda marsikaterega obroka). 

Vemo, da ima vsak svoj recept. Daš ti najprej mleko, pa potem Čokolino, ali najprej Čokolino in potem mleko. Mora biti gost, da žlica notri stoji ali redek, da ga lahko tudi popiješ? Vse to nas zanima :)

Hitro se prijavi spodaj.