NAGRADNA IGRA

100 družin v ZOO

100 srečnih družin je prejelo naš mail, da so dobitniki vstopnic. 

Prosimo, poglejte, če je mail prišel na vaš naslov (poglejte tudi v nezaželeno pošto) in udeležbo potrdite do torka, 25. aprila.

HVALA.

Milk Tiger in Hitradio Center vabita
tebe in tvojo družino
v soboto, 13. maja 2017,
na največjo družinsko zabavo v ZOO Ljubljana.

Si vedel,

  • da je sibirski tiger največja in najtežja mačka? V ljubljanskem živalskem vrtu pa lahko vidiš kar dva (ime jima je Vita in Vito).
  • da je vzorec posamezne zebre je edinstven kot človeški prstni odtis?
  • da mare niso ne antilope in ne zajci, ampak so sorodniki morskih prašičkov.
  • da lahko dobiš brezplačne vstopnice za obisk ljubljanskega živalskega vrta za vso družino (za soboto, 13. maja 2017), kjer boš lahko izvedel še veliko drugih zanimivosti.

Z malo sreče prav tvoja družina dobi brezplačne vstopnice za največji družinski dogodek v ZOO Ljubljana.

Hitro se prijavi, saj prijave zbiramo samo do 20. aprila. V petek 21. 4. pa razglasimo, kdo vse gre z nami v živalski vrt.

Že zdaj ti zaupamo, da bo na dogodku tudi maskota Tim, ki je pogumen, prijazen in močan tiger, ki ti bo zagotovo pokazal, kje lahko poskusiš slastne Milk Tiger dobrote. Pa tudi glasbe, zabave in dobre volje ne bo manjkalo.

Komaj čakamo, da se vidimo drugo soboto v maju!


Milk Tiger so mlečni izdelki, ki jih otroci obožujejo. Produkti so namenjeni uživanju tekom celega dneva, recepti pa so primerni za otroke, saj izdelki vsebujejo kalcij in vitamine, ki prispevajo k zdravemu razvoju. Majhne porcije omogočajo, da otroci pojedo ravno toliko, kot potrebujejo. Izdelki ne vsebujejo umetnih barvil, želatine in konzervansov.