NAGRADNA IGRA

Na kavču s Planico

Bližajo se poleti v Planici! Tudi, če se dogodka ne boš udeležil, nič hudega. :) Prav tako je luštno navijati s kavča. Še boljše je to početi v družbi Planice – sladoledne klasike z značilnimi, preprostimi, preverjenimi in odličnimi okusi.

Kot je klasika Planica, je klasika tudi komentator Andrej Stare. Smučarske skoke vsi spremljamo z navdušenjem, oglede pa nam popestrijo tudi Staretovi bolj ali manj posrečeni komentarji (v stilu: “Danes ne bom ocenjeval zelo slabih sodnikov!” in “Poljski sodnik je znova zamižal na obe očesi in morda še na kurjega, če ga ima.”) ki sprožijo smeh in debate na socialnih omrežjih.

Pa je enostavno biti komentator? Bi se preizkusil? :)

Super! Prijavi se in počakaj, da te pokličemo. Nato komentiraš zmagovalni skok in Ljubljanske mlekarne ti podarijo paket sladoledov Planica v vrednosti 40 EUR!


Prihajajo topli in lepi dnevi in s tem tudi več priložnosti za osvežitev s sladoledom. Najbolj prodajan slovenski sladoled Planica je narejen iz svežega slovenskega mleka in drugih kakovostnih sestavin. Ko boste na poti, zagrizite v slastno čokolado Gorenjka, ki obliva Planico na palčki, užitek pa bo trajal še dlje, če zgrabite žlico in se lotite družinskega sladoleda. Sebi in svojim najbližjim privoščite priljubljeno ledeno sladico, ki že vrsto let razveseljuje več generacij.