NAGRADNA IGRA

AMC - Into The Badlands

Nagradna igra na spletni strani je zaključena. Danes pa imaš priložnost, da si prislužiš 100 EUR! Klikni na našo facebook objavo  TUKAJ in sodeluj. Ob 22.00 pa ne zamudi nove sezone kung fu postapokaliptične poslastice Into The Badlands! Zabeleži ob 22:00 na AMC.


Gledanje in poznavanje serij se lahko splača. :)

Prihaja premiera druge sezone priljubljene drame borilnih veščin “Into The Badlands”! Nestrpno jo že pričakujemo, nekaj znanja o tej seriji pa ti lahko prinese lepo nagrado. Odkljukaj pravilne odgovore in tvojih je lahko kar 200 EUR! 

Vsekakor pa ne zamudi nove sezone “Into The Badlands” - ekskluzivno na kanalu AMC v ponedeljek, 20. marca, ob 22. uri.


Na začetku 2. sezone “Into the Badlands” sta Sunny (Daniel Wu) in M.K. (Aramis Knight) ločena, ujeta v zaporih na nenavadnih mestih, daleč stran drug od drugega. M. K. se bori z nadzorovanjem svojih moči, medtem ko je Sunny odločen, da bije bitko nazaj v Badlands in najde družino, tudi za ceno lastnega življenja. Clipper in Colt na poti dobita skrivnostnega novega zaveznika, katerega namere so vse prej kot čiste. The Widow (Emily Beecham) nadaljuje zavezništvo proti ostalim baronom, medtem pa temna in skrivnostna grožnja pripravlja maščevanje proti vsem njim. Sklepala se bodo zavezništva, mnogo prijateljstev bo izdanih, do konca sezone bosta življenji Sunnyja in M.K.-ja za vedno spremenjeni, posledice pa pogubne.

“Into the Badlands” je ena najvišje uvrščenih novih serij v zgodovini ZDA. Serijo, ki jo je Deadline proglasil za “drzno, zapleteno, izjemno stilizirano in tako, ki dela zapuščino Brucea Leea ponosno”, so izvršno producirali avtorja/scenarista/pisatelja Alfred Gough in Miles Millar (Shanghai Noon, “Smallville”), z Oskarjem nominirana producenta Stacey Sher in Michael Shamberg (Pulp Fiction, Contagion), David Dobkin (Wedding Crashers, Shanghai Nights), režiser bojev Stephen Fung (Tai Chi Zero, House of Fury) in Daniel Wu (Tai Chi Zero). 

Nagradna igra je že potekla.