NAGRADNA IGRA

Našemi Tanjo in Korija

Čebelica Maja in Vili. Sol in poper. Bonnie in Clyde. Kečap in majoneza. Princeska in žaba. In tako dalje in tako naprej. Kako pa bi ti našemil naša jutranjika Tanjo in Korija?

Pusti domišljiji prosto pot. V spodnjo prijavnico vpiši svoj predlog in drži pesti. Vsako jutro bosta Tanja in Kori poklicala enega od vas in mu podarila 2 vstopnici za kateregakoli od dogodkov v Karnevalski dvorani na Ptuju. Ponudba je namreč pestra. Nagrajenci boste lahko izbirali med Večernimi dogodki, Stand-up predstavami in Otroškimi dogodki.

Klikni TUKAJ, preveri program, izberi svojega najljubši dogodek in se slišimo! :)

Pustuj, kot se spodobi, in pridi na Ptuj!

Bodi del ene najbolj norih, drznih in pisanih zabav v maskah. Pustuj z nami v Karnevalski dvorani na Ptuju, od 17. do 28. februarja 2017. Več kot 20 dnevnih in večernih dogodkov, polnih nore glasbe, smeha, zabave in otroških rajanj. Z vami bodo: Severina, Dubioza Kolektiv, Petar Grašo, Čuki, Alya, Nina Pušlar, Lana Jurčevič, klapa Rišpet, Begini, Dan D, Cover Lover, Kingstoni, Tanja Žagar, Jole, Tim Kores, Ribič Pepe, Jonas Žnidaršič, Djurologija, otroška predstava Maša in medved in še mnogo več.

Več info? Klik TUKAJ.

Nakup vstopnic? Klik TUKAJ.