NAGRADNA IGRA

V dvoje je lažje

Kori je našel lanske Tanjine zaobljube. Skupaj sta odkljukala, kar ji je uspelo uresničit in dopisala, česar se bo Tanja poskušala držati v 2017. :)

Ker je januar mesec zaobljub, nas zanimajo vaše :) Lahko so standardne ali odpičene.

Kaj si se odločil/a, da boš v 2017 spremenil/a? Deli z nami. Svojo zaobljubo zapiši spodaj in poslušaj jutranji program s Tanjo in Korijem. Enemu srečnežu bosta namreč podelila super nagrado, ki jo podarja Fitinn.

In nagrada? Celoletna karta za dve osebi za neomejeno vadbo v enem od fitnes centrov Fitinn v Sloveniji. Ker je zaobljube lažje držat v dvoje :)

Loti se izpolnjevanja novoletnih zaobljub in izkoristi 2 brezplačna treninga v Fitinn studiu.

Zagotovo si si tudi ti za leto 2017 zadal kakšne cilje in zaobljube. »Želim biti bolj fit«, »Začel bom jesti zdravo« … Zaobljube so super, a kaj, ko se ne izpolnijo same. Fitinn ti za začetno motivacijo zdaj poklanja dva brezplačna treninga. Lahko oba izkoristiš sam, lahko pa eno karto pokloniš prijatelju in skupaj oddelata super trening. Svojo karto z dvema brezplačnima kuponoma najdeš TUKAJ. 

Če Fitinn studiev še ne poznaš, najdeš več o njih na spodnjem linku. Sicer pa se v Sloveniji nahajajo trije studii, ki jih odlikujejo odlični pogoji za vadbo ter najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Neomejeno mesečno vadbo si lahko privoščiš že za 19,90 eur na mesec. Več na www.fitinn.si

Nagradna igra je že potekla.