NAGRADNA IGRA

Koga bi?

Koga od slavnih oseb bi povabil pod odejo? In to mislimo resno ... Da so možnosti neomejene. In tudi če si v zvezi, ti tvoja boljša polovica da "free pass"? :)

Bi izbral/a osebo, ob kateri se sliniš ob gledanju filma? Ali pa na youtubu gledaš njen/njegov koncert in imaš mehka kolena? Mogoče pa ti kri po žilah požene dejstvo, da je znan politik? ;)

Kdorkoli že je, deli to z nami. Od torka naprej boš na vrhu facebook strani Hitradia Center videl posebno [Koga bi?] objavo. Tvoja naloga je, da v komentar zapišeš slavno osebo (lahko jo/ga tudi potaggaš), ki bi jo povabil pod odejo in držiš pesti, da te izžrebamo. Tvoja je lahko super nagrada!

MetroShop bo namreč trem srečnežem podaril super posteljnino po lastni izbiri! In vsakič ko boš videl/a to posteljnino, ti bo misli odneslo k izbrani slavni osebi ... ;)
Najdi posteljnino, ki ti je pisana na kožo, TUKAJ :)

MetroShop.si se ponaša s široko in najlepšo ponudbo posteljnin na spletu. V ponudbi pa imamo tudi božični darilni program ter darila za ostale priložnosti. Za vse nakupi nudimo garancijo na zadovoljstvo, omogočamo pa tudi plačilo s kreditnimi karticami ali po povzetju. Naša trgovina je dobitnica certifikata EMOTA, s čimer se uvršča med zaupanje vredne trgovine s cele Evrope.

Nagradna igra je že potekla.