NAGRADNA IGRA

Nikoli ne bom ženska svojih let

Kdaj si se nazadnje dobila z dolgoletno frendico in sta obujali spomine na osnovno šolo, srednjo šolo ali faks? Ko se spomnita vseh dogodivščin, bedarij, lepih in slabih trenutkov, fantov, mode in zanimivih frizur ...

Zdaj je čas, da s frendico pobrskata po starih fotkah in najdeta eno, kjer skupaj pozirata ... takrat še mladi in nori, zdaj pa nekoliko starejši (in verjetno še vedno malo nori) :)

Na Hitradiu Center iščemo par prijateljic, ki ju bo Medicinsko estetski center Sky počastil z zelo lepo nagrado!

Zapravili bosta lahko kar 3.000 EUR v Medicinsko estetskem centru Sky za tretmaje po svojo izbiri (se pravi vsaka 1.500 EUR)! 

Ker si zaslužita. Ker vesta, da sta v času vajinega prijateljstva šli čez lepa in tudi slaba obdobja in ker je čas, da si privoščita nekaj zase.

In naloga? Da poiščeta starejšo fotko, na kateri sta skupaj in jo, če ni v digitalni obliki, pofotkata z mobilnikom (ja, časi so se spremenili ...). Na facebook profilu Hitradia Center bomo objavili posebno objavo in jo prilepili na vrh facebook strani. Vajina naloga pa bo, da to fotko prilepita v komentar in držita pesti, da prav vaju izžrebamo. :)

Medicinsko – estetski center SKY je nastal z veliko željo in vizijo, da bi bilo zadovoljstvo naših pacientov prioriteta našega dela in da bi s strokovno podkovano ekipo pomagali razrešit in odpravit ter se soočit z vsakršnim problemom, ki pesti posameznika.

V medicinskem delu centra SKY vas v sodobnem in mirnem okolju ter ob uporabi najsodobnejše medicinske opreme in trenutno najaktualnejše ponudbe s strani lepotne kirurgije in estetike pričakuje strokovno podkovan tim zdravnikov – specialistov iz področja nevrologije, dermatologije in plastično- estetske kirurgije.

S trenutno najaktualnejšimi aparaturami na področju oblikovanja in rehabilitacije telesa (LPG, VELA SHAPE, RADIOFREKVENCA) in pod budnim očesom strokovnjaka za prehrano in preoblikovanje telesa ter z mednarodno priznano licenco biosignature modulacije Vitja Sikoška, vam bomo lahko v našem centru zagotovili celostno sliko pri soočanju s težavami glede preoblikovanja vašega telesa in duha ter spremenili celostno podobo glede zdravega načina razmišljanja o vrednotah, ki za naše zdravje in življenje pomenijo največ!

Obišči jih na Turnerjevi 41 v Mariboru in preveri njihovo facebook stran

Nagradna igra je že potekla.